reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Stacy oby się udało tym razem :)
Niebajko super ze są pozytywne wiadomości:)
Ja na tematy polityczne się nie wypowiadam, bo jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodzil:p

Część dziewczyny. Próbuje nadążyć za postami ale ciężko.. NIE mam czasu regularnie zaglądać bo tluke się z urzedasami kiwa wszędzie robią problem. Najpierw wydają decyzję, później sami sobie zaprzeczają.. Brak słów.. jeszcze jutro mam egzamin,bo sesja sie zaczyna. jak ogarne sprawę,będę z Wami częściej

Co do mojej iui to nie wiem kiedy będzie,ponieważ testy owu nadal negatywne dziś 10dc. Jeśli jutro nie będzie pozytyw jade podejrzec pecherzyk. Zobaczymy, może zrobią mi w sobotę iui? Będę Was informowała.
Trzymam kciuczki za wszystkie,które potrzebuja duchowego wsparcia. Za mój pecherzyk też mozecie podtrzymać kciuka..

Diore ja mialalm tak ze na usg raz miałam 7 pęcherzyków koło 13/15 mm kazdy i było ok ale testy mialalm owu negatywne -wkurzylam sie i pojechałam do kliniki, zrobili usg i było koło dwoch dni po owu.... I tak mialalm trzy razy -!nie wiem czemu bo jednak mam jaja jak pokazało ivf wiec o co kaman?? Nie mam pojecia

Diore pęcherzyki lubią platac figle . Ja miałam iui w 18 dc, a owu do tej pory zawsze miałam w 13 dniu. U Ciebie tez wszystko ładnie się ułoży.
Dziewczyny od iui codziennie bolał mnie brzuch rano i wieczorem. Myślałam że może coś się dzieje w środku. A dziś zero będzie bólu. Juz sama nie wiem co myśleć.

ja kiedyś jak robiłam testy owu to też mi nie wykazywały nic.

diore
to jak można to ja potrzymam kciuki :-)

reklama
Enni gratuluje dwoch serduszek, teraz juz musi byc dobrze :)

Ja na temat polityki wole sie nie wypowiadac bo mi cisnienie za bardzo podnosi.

Pole czekamy na dobre wiesci :)

MagdaM ja chyba wiem najlepiej jak stresujace sa wizyty w toalecie po wyplywajacej lutce. Przy moich 16 tygodniach plamienia gatba dostalam zagladajac w gatki ;)

Do góry