reklama
stacy
Fanka BB :)
Myślę ze planowo, lekarz planuje na niedziele bądź poniedziałek. Patrząc na poprzednie myślę ze będzie w poniedziałek.
Część dziewczyny. Próbuje nadążyć za postami ale ciężko.. NIE mam czasu regularnie zaglądać bo tluke się z urzedasami kiwa wszędzie robią problem. Najpierw wydają decyzję, później sami sobie zaprzeczają.. Brak słów.. jeszcze jutro mam egzamin,bo sesja sie zaczyna. jak ogarne sprawę,będę z Wami częściej
Co do mojej iui to nie wiem kiedy będzie,ponieważ testy owu nadal negatywne dziś 10dc. Jeśli jutro nie będzie pozytyw jade podejrzec pecherzyk. Zobaczymy, może zrobią mi w sobotę iui? Będę Was informowała.
Trzymam kciuczki za wszystkie,które potrzebuja duchowego wsparcia. Za mój pecherzyk też mozecie podtrzymać kciuka..
Trzymam kciuczki za wszystkie,które potrzebuja duchowego wsparcia. Za mój pecherzyk też mozecie podtrzymać kciuka..
Diore ja mialalm tak ze na usg raz miałam 7 pęcherzyków koło 13/15 mm kazdy i było ok ale testy mialalm owu negatywne -wkurzylam sie i pojechałam do kliniki, zrobili usg i było koło dwoch dni po owu.... I tak mialalm trzy razy -!nie wiem czemu bo jednak mam jaja jak pokazało ivf wiec o co kaman?? Nie mam pojecia
Diore pęcherzyki lubią platac figle . Ja miałam iui w 18 dc, a owu do tej pory zawsze miałam w 13 dniu. U Ciebie tez wszystko ładnie się ułoży.
Dziewczyny od iui codziennie bolał mnie brzuch rano i wieczorem. Myślałam że może coś się dzieje w środku. A dziś zero będzie bólu. Juz sama nie wiem co myśleć.
Dziewczyny od iui codziennie bolał mnie brzuch rano i wieczorem. Myślałam że może coś się dzieje w środku. A dziś zero będzie bólu. Juz sama nie wiem co myśleć.
reklama
kasik36
Fanka BB :)
Enni gratuluje dwoch serduszek, teraz juz musi byc dobrze
Ja na temat polityki wole sie nie wypowiadac bo mi cisnienie za bardzo podnosi.
Pole czekamy na dobre wiesci
MagdaM ja chyba wiem najlepiej jak stresujace sa wizyty w toalecie po wyplywajacej lutce. Przy moich 16 tygodniach plamienia gatba dostalam zagladajac w gatki
Ja na temat polityki wole sie nie wypowiadac bo mi cisnienie za bardzo podnosi.
Pole czekamy na dobre wiesci
MagdaM ja chyba wiem najlepiej jak stresujace sa wizyty w toalecie po wyplywajacej lutce. Przy moich 16 tygodniach plamienia gatba dostalam zagladajac w gatki
Podziel się: