reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole ja to na naszym forum wyczytałam;) Oj daleka jestem od pisania bajek..
Pamiętaj o bezgranicznej miłości Kiciusia.. i o tym, jak on jej potrzebuje.. a wtedy wszystkie neutrony i elektrony znikną na rzecz plusów.

Lumia jedynie stres przed droznościa mogł Ci coś przesunąć;) będzie ładny pęcholek, zobaczysz!

reklama
Pole
moje myśli z Tobą. tulam mocno i daję kopniaka na szczęście żeby nie było tak trudno jak się zapowiada

Niebajka. lumia
powodzenia dzisiaj:-)

enni
ciepłe myśli również w kierunku Twoim i Twoich kropków

no i ruszyłyście temat polityki. więc wypowiem się.
zaznaczam, że za żadnym politykiem nie ruszę w ogień.
zastanawia mnie dlaczego osoby będące elektoratem PiS mają problem z poprawnym napisaniem nazwiska Prezydenta RP. uczą tego jakoś specjalnie czy samo przychodzi?
piszecie o kampanii negatywnej. zastosowały ją obie strony. dlaczego tylko dla PO czynicie z tego zarzut?
piszecie o JOW. obaj kandydaci przejęli ten temat, aby zdobyć elektorat Kukiza. dlaczego tylko dla PO czynicie z tego zarzut?
Komorowski nie potrafił specjalnie wybrnąć z rozmowy z młodym człowiekiem w temacie pensji jego siostry.
Duda poszedł na rynek krakowski pomiędzy pielęgniarki i obiecywał cuda. a sobie przypomniałam te pielęgniarki które za rządów PiS demonstrowały pod kancelarią ówczesnego premiera, jak je policją chcieli rozpędzić , jak je w gabinecie kancelarii zamykali.
może tego w tv Trwam nie pokazali?
i na koniec IVF. to mnie rozwaliło na łopatki. to jest nasza sprawa, my forumowiczki siedzimy w tym po uszy. uczestniczycie w tym. gdyby nie PO nie korzystałybyście teraz co nam się należy w programu MZ, z leków refundowanych. to Duda napisał projekt ustawy, w którym istnieje zapis żeby zamykać do więzienia lekarzy dokonujących zapłodnienia pozaustrojowego.
przypomnijcie sobie co PiS zrobił z polską transplantologią...
powiedzcie mi naprawdę ufacie Dudzie, który mówi że jako A. Duda jest przeciwny a jako Prezydent będzie za ivf, temu który jako polityk napisał taki a nie inny projekt ustawy. projekt przeciwko nam i naszym dzieciom!
życzę nam wszystkim żeby wygrał spokój i rozwaga. i życzę Wam żebyście pomimo swoich poglądów mogły skorzystać z tego że wygra Komorowski.

udanego dnia. u mnie dziś mega pochmurno i chyba zaraz zacznie padać;-)

przypomniało mi się jeszcze

emenems
robiłaś Ty tego sikańca?

Ostatnia edycja:
O Magda ale takim wpisem to czuję się zaatakowana
Napisalysmy z Lumia co myślimy ale nikogo nie atakowslysmy

powiem tylko że nie jestem za żadną partią polityczną a to że piszę Kormoran to tak, samo wychodzi. Dude ciężko mi podmienić na coś innego
2. Czemu atakujesz tv trwam? Nie oglądam tego ale czemu atakujesz?
3. Temat ivf to fakt boje się tego co będzie ale również boję się tego co rząd dalej bezkarnie wprowadzi bo prezydent na ślepo przyklepie. Póki co rząd wprowadza więcej złego niż dobrego... ja tak to widzę
4. Kampania negatywna PO bardziej kuje w oczy

Ostatnia edycja:
Pole masz prawo mieć dołka a wręcz wielkiego mega doła... pamiętaj jednak że na krawędzi doła jest ktoś kto na Ciebie czeka i jesteś mu bardzo potrzebna, więc postaraj się wspiąć na tą krawędź. A jeśli masz ochotę trochę odmozdzyc się to możemy umówić się na spacerek :-) może nie ma u mnie wsi sielskiej anielskiej ale jakieś fajne miejsca są ;-)

Lumia, Niebajka dajcie znać co u Was

smerfeta,
ja nikogo nie atakuję. przykro mi , że tak poczułaś:zawstydzona/y:

Ty wyraziłaś swoje zdanie, które stoi w całkowitej sprzeczności z moimi poglądami i ja nie czuję się atakowana. jest demokracja. czy tylko zwolennicy PiS mogą z niej korzystać?:-)

Dziewczyny tylko spokojnie:)
Chcialam tylko zobaczyc czy macie podobny dylemat, jak ja..
Gdyby nie ivf zaglosowalabym prawdopodobnie na Dude, bo nonszalancji Komora mam juz dość i chyba wolalabym byc teraz oszukiwana przez kogoś innego dla odmiany..
Mam jednak takie przeswity w głowie, ze czy duda, czy komor.. tak naprawde chyba nic sie nie zmieni..
Nie jestem ani za Pisem, ani Po.. chcialabym wybrac mniejsze zlo. W tym przypadku ivf przechyli jednak szale..

A moze trzeba patrzec szerszym katem nie tylko ten co ivf sponsoruje .... Bo ja np płace z ivf ale mnie na to stac bo tak tu jest obliczone, wiec moze warto zagłosować na tego co zmieni w waszych życiach tyle ze bedziecie lepiej zarabiac i lepiej zyc i to ze bedxie trzeba zaplacic tematem nie bedzie ....

reklama
emenems
dobrze piszesz. ale ja nie wierzę w to, że zmieni to którykolwiek z tych kandydatów. kimkolwiek by nie był i jak bardzo by nie chciał. dlatego liczę tylko na siebie i mojego męża:-)

robiłaś sikańca??

Do góry