reklama
niebajka
Fanka BB :)
Kredko taki moj urok... nigdy nie mialam regularnych @. W wieku 8 lat rozlal mi sie wyrostek, zapalenie otrzewnej, mam straszne zrosty w miednicy. Czasami raz na 3miesiace @ sie pojawiala, zaczelam wiec brac antykoncepcje bo swirowalam co chwile z testami ciazowymi. W sumie 5 lat lykalam te swinstwa zupelnie bez sensu, bo jajowody okazaly sie niedrozne. Po laparotomii mialam 3 cykle, kiedy @ przychodzila wzglednie normalnie (31, 35 , 38 ) jajniki byly wtedy ruszone i pecherzyki mogly sie wydostawac. Im dalej od operacji tym cykle dluzsze i z torbielami.
MagdaM33
niebajka
super wieści. to znaczy, że ile masz do crio maluszków?
enni
cieszę się, że kropeczki pulsują. dbaj o Was, odpoczywajcie. bardzo się cieszę
emenems:-)
ja dzisiaj pół dnia w toalecie co 5 min sprawdzam kolor bielizny modląc się aby nie był czerwony. źle spałam, dzień ciężki. boszszsz byle do soboty...
super wieści. to znaczy, że ile masz do crio maluszków?
enni
cieszę się, że kropeczki pulsują. dbaj o Was, odpoczywajcie. bardzo się cieszę
emenems:-)
ja dzisiaj pół dnia w toalecie co 5 min sprawdzam kolor bielizny modląc się aby nie był czerwony. źle spałam, dzień ciężki. boszszsz byle do soboty...
MagdaM33
aż się roześmiałam w głos. przecież od tego zaglądania w majtasy garba można dostać
nie przemęczam się. leżę do zaniku mięśni. i jem. i dużo piję. i dużo siusiam. odpoczywam ogólnie. a w sobotę M znowu będzie musiał tłumaczenia szukać, bo u teściów świniobicie i ja zawsze do pomocy byłam.
niebajka
super:-)
nie przemęczam się. leżę do zaniku mięśni. i jem. i dużo piję. i dużo siusiam. odpoczywam ogólnie. a w sobotę M znowu będzie musiał tłumaczenia szukać, bo u teściów świniobicie i ja zawsze do pomocy byłam.
niebajka
super:-)
stacy
Dziewczyny ja juz po wizycie. Na prawym jajniku mam 2 pęcherzyki ( 17 i 18 mm) na lewym raczej nie rokujace.
Mam nadzieje ze ta moja ostatnia szansa będzie dobrze wykorzystana.
Mam nadzieje ze ta moja ostatnia szansa będzie dobrze wykorzystana.
reklama
Podziel się: