reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajka no to suuuuper;-)
Ale nie kumam ze dzis 22dc i ze jeszcze owu nie mialas???

Co do lamentowania to chyba kazdej sie zdarza polamentowac zeby nie zapeszyc:-D

reklama
Stacy to czekamy na wiesci co i jak. Co do polityki to fajne jest to ze kazda ma inne zdanie ale akceptuje zdania innych i nie ma z tym problemu:-)

Kredko taki moj urok... nigdy nie mialam regularnych @. W wieku 8 lat rozlal mi sie wyrostek, zapalenie otrzewnej, mam straszne zrosty w miednicy. Czasami raz na 3miesiace @ sie pojawiala, zaczelam wiec brac antykoncepcje bo swirowalam co chwile z testami ciazowymi. W sumie 5 lat lykalam te swinstwa zupelnie bez sensu, bo jajowody okazaly sie niedrozne. Po laparotomii mialam 3 cykle, kiedy @ przychodzila wzglednie normalnie (31, 35 , 38 ) jajniki byly wtedy ruszone i pecherzyki mogly sie wydostawac. Im dalej od operacji tym cykle dluzsze i z torbielami.

niebajka
super wieści. to znaczy, że ile masz do crio maluszków?

enni
cieszę się, że kropeczki pulsują. dbaj o Was, odpoczywajcie. bardzo się cieszę:-D

emenems:-)

ja dzisiaj pół dnia w toalecie co 5 min sprawdzam kolor bielizny modląc się aby nie był czerwony. źle spałam, dzień ciężki. boszszsz byle do soboty...

MagdaM wiem jak Ci sie dluzy:/ uczucie wyplywajacej lutki.. zawalu mozna dostać.. :/ mam nadzieje, ze sie nie przemeczasz i nikt nie zawraca Ci gitary;)

Mam jednego kropka 4aa:)

Magda ja tak mialalm jak Lutinusa brałam i jak wychodziło i czułam ciepłe miedzy nogami to przerażona zaglądam w gacie , serce w gardle.

aż się roześmiałam w głos. przecież od tego zaglądania w majtasy garba można dostać:-D

nie przemęczam się. leżę do zaniku mięśni. i jem. i dużo piję. i dużo siusiam. odpoczywam ogólnie. a w sobotę M znowu będzie musiał tłumaczenia szukać, bo u teściów świniobicie i ja zawsze do pomocy byłam.

niebajka
super:-)

Stacy piekny wynik! Nastrajaj sie pozytywnie:)) musi sie udać;) iui planowo?

Magda to prawda z tym garbem, haha! Jeszcze tylko jutro musisz jakos przetrwać;) aaaa kciuki, kciuki !!!

reklama
stacy
czyli ładnie do przodu.

dzień miłych wiadomości dzisiaj

Pole
jeszcze tylko od Ciebie jakieś pozytywy...

Do góry