reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda mi 7 dpt wyszedl juz sikaniec :) co prawda cien cienia ale wyszedl.

ja w 7 dpt mogę mieć zaburzony wynik bo wezmę Ovitrelle w 4 dpt, ale nie ukrywam, że to że mam blastki w sobie i to dwie to korci och korci. :-D

Magdo no, ale jak to??? Mi lekarka kazała robic test po 14 dniach, a Ty mozesz po 8 dpt.
Pole ale ja mam 5 dniowe zarodki podane. dlatego wszystko jakby szybciej. ale taki najbardziej wiarygodny to będzie za dwa tygodnie.

jestem ciekawa jaką to pomysłowością Kiciuś się wykazał??
lumia dobrze, ze dobre wieści masz. cieszę się z Tobą:-)

anika11 trzymając kciuki za innych nie można zapominać o sobie. dlatego nawet prosić nie musisz. ja bardzo trzymam kciuki, żeby kwalifikacja nie była potrzebna&&&&&

reklama
no po tygodniu śladu nie było ale po czterech dniach był. ja sobie poczekam na spokojnie. i tak nic nie zmienię już. robię wszystko co należy i czekam, i wierzę

Magda
Dokładnie:) Zrobiłaś wszystko co mogłaś:) Teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać i nie stresować się:tak::-)
Ja kciuki za Ciebie zacisniete mam cały czas&&&&

Stacy
Kurcze , faktycznie nie doprecyzowałam o jakie badania mi chodzi. Te, które opisałaś juz miałam kilka razy. Teraz chciałabym w kierunku imunologi... Ale bardzo Ci dziękuje:*

Anika
Mówisz i masz:rofl2: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Komu jak komu:) Tobie się należy! Swoje już przeszłaś! Ja patrząc na Twoją historię nie mam co narzekac na kilka miesięcy niepowodzeń.... To chyba ze mnie egoistka jest:-p:sorry::-p
Niech ten cykl będzie dla nas tym szczęśliwym!!!! Czego Tobie i sobie życzę:p

No i jeszcze innym staraczkom - oczywiście:) Kredka, Diore, Marzen, Magda...(wybaczcie, jak którąś pominęłam;P)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny juz mi zoladkiem trzepie bo tak sie denerwuje!! Bardziej niz przed inseminacja chyba:eek: takze dzisiaj mam nadzieje poznam plan dalszego dzialania!! Trzymajcie kciuki prosze:-*

emenems - może by mi się przydał taki sweterek...

kredka - ale znak :-D ja też wierzę w znaki.

Kurcze ja dziś wstałam o 10 i dopiero wtedy jak pies domagał wyjścia na zewnątrz :szok: dawno tak długo nie spałam.

Czy któraś używała jakiś leków na uspokojenie po IUI? Zastanawiam się czy stres może negatywnie wpływać na skuteczność?

Ostatnia edycja:
reklama
Stacy sen dobry na wszystko!!!
Co do kalendarza to mam nadzieje ze to znak:-D

Załączniki

• 1431162275413.jpg
    1431162275413.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 41
Do góry