reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
anika - ja wiem, staram się być silna i mam cały czas nadzieję. Tylko czasem człowieka nachodzą takie negatywne myśli. Czu Ty będziesz jeszcze podchodzić do IUI czy już do in vitro?

lumia - nie wiem o jakie podstawowe badania Ci chodzi, ale ja robiłam estriadol, FSH, LH, testosteron, prolaktyna, progesteron, badania tarczycowe. Ewentualnie poszukam kartki z Novum, bo tam miałam wszystko ładnie zapisane.

reklama
Stacy, tak, w cyklu, który zaraz się zacznie, podchodzę do iui, ale na 29 maja mam już umówioną wizytę w sprawie ivf - działam na dwa fronty ;)

oj kilka dni mnie znów nie było i widzę,że na forum wrze..:D ciężko ogarnąć!
Kredka, mi też ogromnie podoba się Lili,Liliana, ale tylko mi.. reszta rodziny mnie krytykuje :/
anika, trzymam kciuki :)
Ja mam umówioną wizytę na poniedziałek 7dc, podejrzewam,że około czwartku będzie iui, chyba,że prof zaleci zrobić przerwę.

Anika ja tam wierze ze in vitro nie bedzie potrzebne i bedzie kropek po tej iui!!!

Stacy kochana nie watp w siebie i we wszystko co robisz zeby osiagnac szczescie!! Ale na depreche to sie po prostu wyplacz i jutro zobaczysz swiat w zupelnie innych kolorach! Kazda z nas ma doly a jednak za kazdym razem sie podnosimy! Taki nasz urok;-)

Diore czekamy na poniedzialkowe dobre wiesci:-*
Widze ze z ta lily to grubsza sprawa bo mi sie wydaje ze nasze mamy jakis maja uraz bo ja mam ciotke lile i to imie lila to im sie jakies starodawne wydaje.

Pole no a moze wczesniej zrobisz bo 14 dni przy 2 dniowym zarodku to dlugo. A jak implantacja? Czulas cos juz? I nie stresuj sie bo te dwie silne dziewczynki w srodku tez czasami musza odsapnac:-*

Ostatnia edycja:
A wogole to wierzycie w rozne znaki jakie nam sie przytrafiaja? Bo ja wierze ( i temu pewno Wam o tym pisze) bylam na zakupach i przechodzilam obok regalu na ktorym byly male kalendarze w sumie juz maj ale jeszcze troche ich tam bylo i tak sobie pomyslalam ze moze wezme taki maly zeby z nim do gina chodzic bo wszystko w telefonowym kalendarzu zapisuje. Ale do sedna: wiec wieczorem tak go wzielam ze cos poprzepisuje i sie okazalo jak otworzylam ze to "kalendarz mamy" tak sie nazywa po prostu!

reklama
Mowilam ci kredka ze 4 lata temu kupiłam krem do brzucha dla ciężarnych z data ważności do 07.2015:)
I udało sie.
Chociaz jakby mi ktos powiedział w 2011 ze zajde dopiero w 2015... Lepiej nie wiedziec :)

No i sweterek płodności. Kolezanki mama ma 4 dzieci a ona ma 5 i mi zrobiła sweterek i sie śmiały ze przekażą geny no i....:)
Jestem ostatnia osoba do przesądów sle sama widzisz.

Pole ja miałam 2dniowy w 10dpt wyszedł test

Do góry