reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajka jesli chodzi o to co mozesz zrobić to jest wiele opcji. Mnie lekarz skierował na histero ale to już miałaś. Dodatkowo z Kasik sprawdzalysmy co w immunologii siedzi. Jeśli chcesz tak na szybko to może zrób choćby przeciwciala przeciwjadrowe i % komórek NK z tym że uprzedzam że są to drogie badania. Może masz gdzieś u siebie dostęp do immunologa na NFZ?

Kasik no a ja mysle innaczej ze wcale nie jest za pozno myslec o nastepnym! Junior bylby zachwycony rodzenstwem;-)

spoko dziewczyny aż takiego słońca wery to nie ma. jest akurat w sam raz:-)

kredka82 Lili to piękne imię, myślę nad nim dla dziewczynki...:tak:

Kasik no niezle masz juz za soba ale widac ze bylo warto! Moze z drugim by szybko poszlo tym razem?
Magda:-) no chociaz Tobie sie podoba:-) tylko ja bym dala lily z y a nie i na koncu

Niebajka tak jak napisala Smerfeta warto zrobic komorki nk, u mnie tu byl problem. Moze niech M zrobi rozszerzone badania nasienia.

Kredka Junior chyba wolalby byc jedynakiem, nie musialby sie dzielic spadkiem a ze rodzice wiekowi to wcale nie tak odlegly temat ;)

reklama
Kredka - bardzo ładne imię:tak:

Magda - to wygrzewaj się delikatnie na słońcu i niech to sprzyja dzieciaczkom. :-D

Kasik - wcale nie za późno, wszystko jest możliwe. Ja myślę, że Junior by się cieszył z rodzeństwa.

Do góry