reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kredka - nie smuć się, ja wierzę w ten szczęśliwy maj :tak: w końcu wykorzystamy te imiona. Ty będziesz podchodzić teraz w maju?

reklama
Stacy nie bede:-( jutro bede wiedziec odnosnie polipow i w zaleznosci od wyniku albo bede robic hsg tutaj albo jak beda polipy to w pl no chyba ze tu cos zalatwie. Czerwiec tez odpada bo mam wizyte w szpitalu na ktora czekam od stycznia odnosnie zatok i wizyta wypada w okresie mojej owu a ze pewno mnie znieczula bo z tego co wiem to beda mi kamere nosem wprowadzac to czerwiec tez odpada. Wiec najblizszy termin to lipiec jezeli wszystko pojdzie po dobrej mysli. W sumie to mam przynajmniej czas zeby sie ogarnac moze troche schudnac i wprodadzic zdrowy tryb zycia na stale. Wiec nie ma tego zlego. Po 2 nieudanych jakos czlowiek ma inne nastawienie i tak czuje ze musze zrobic wszystko zeby ta 3 szanse wykorzystac w 100%

Szkoda, ale może właśnie po tych wszystkich zabiegach na spokojnie uda Ci się w lipcu. Czemu twierdzisz, że musisz schudnąć? Lekarz Ci to mówił? Czy sama dla siebie?

kredka - czytam Twoje wypowiedzi i jak bym czytała swoje własne. Ja zrzuciłam 11 kg przed 4 IUI właśnie twierdząc, że może te moje parę kilo przeszkadza. Wagę utrzymuję do dzisiaj, w sumie to tylko wyszło mi na lepsze, ale niestety dziecka brak. :-( Ale każda z nas jest inna, u Ciebie może właśnie to pomoże. Staram się zdrowo odżywiać, szukam czegokolwiek co może w jakiś sposób pomóc.

Stacy no ja juz raz w zyciu duzo schudlam pare lat temu niestety wszystko powrocilo i mam troche uraz do diet ale tym razem musze to zrobic z glowa!

Emenems to my chyba wszystkie takie strachliwe:-) ja to musze miec tv wlaczona jak zasypiam bo innaczej to bym sie wsluchiwala w kazdy szelest:-)

No właśnie przed tą 4 IUI zrobiłam to bez głowy:angry: może to miało jakiś wpływ? Nie wiem... Teraz staram się tylko utrzymać tą wagę i zdrowo jeść.

emenems - jak przeważnie oglądam TV do późna i jak już oczy mam prawię zamknięte idę do sypialni. :-D

reklama
Stacy - jak ważyłam 65 kg przy 174 nie zaszłam w ciąże potem sobie schudłam do 53 i tak utrzymuje 53/54kg i kazdy rylko chodził i pi******l jaka to chuda jestem u strasznie to mnie denrowalo bo kazdy miał rady jak to mam wyglądać. Maskara jakas. I kazdy mowil ze musze przytyc zeby zajsc i co ? Jajco, zaszłam teraz. U mnie sie nie sprawdziło z waga.
Ja juz ludzi nie słucham, jak lekarz nie powie ze z badan wynika ze trzeba schudnąć to lacha, byleby sie dobrze czuc sama ze soba.
Po po IUI przed ivf rzucałam hehehehe

Kredka ja mam to samo - mamy Jan Ragnar dla syna, tutaj sie uzywa podwójnych i dwoma imionami sie zwraca do kogos :)
Wiec Jasiu bo Jasiu moze oklepane ale ładne i międzynarodowe i nie przecudaczone a Ragnar to jakby chciał to niech uzywa tez norweskie befzie miał drugie.

Takze by miał wybor.bo znam rodzine co dziecku uroddoznemu w Norwegii dali na imie GNIEWOMIR hahaahahahaaha

Do góry