reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emenems hahahaha gniewomir no padne!!!! Ja juz dawno sobie wymyslilam ze syn to bedzie oscar bo dla mnie dziecko to bedzie jak zdobycie oscara:-D

reklama
Pieknie i normalnie i międzynarodowo:)

A wyobraź sobie moje zdziwienie jak kolezanka norwezka mowi ze ma sąsiadów Polaków i maja dzieci i chłopiec nazywa sie " niewko" a ja ze nie ma tskiego imienia w Polsce hahahaha a ona na drugi dzien przychodzi z karteczka " Gniewko" padlam hashahah

Hahahahaha no to jest wlasnie moda na glupie imiona! Ludzie sobie nie zdaja sprawy ze nie wiedza gdzie ich dziecko w przyszlosci wyladuje i jakie moze miec potem problemy z imieniem!

hey, wróciliśmy. podali mi dwie PIĘKNE blastocysty. leki jak do tej pory, ale dostałam jeszcze Fraxiparine. pytałam o magnez i te inne , ale dr powiedziała, że magnez nie zaszkodzi, ale napewno nie zwiększa szansy, ale jeśli mi to pomoże emocjonalnie to też ważne i żebym brała. Hcg mam zrobić 16.05.
po drodze zassałam 5 bocianów mniam mniam....:-D

teraz szybki obiadek, mąż wystawi mi leżak w ogrodzie i będę leżała na słoneczku i zachodziła w bliźniaczą ciążę :-)

Emenems piękne zdjęcie maleństwa :-)

niebajka jestem w stałym kontakcie z Blue ale nie czuję się upoważniona do pisania co u Niej. będzie chciała to sama się odezwie:tak:

Dziewczyny bardzo, bardzo Wam dziękuję, za kciuki, pozytywną energię. jestem naprawdę bardzo wdzięczna

Magda no widzisz:-* wszystko pieknie sie uklada.
Lezenie na sloncu odradzam bo nie mozna przegrzac organizmu tak przynajmniej slyszalam. Tak samo gorace kapiele i goracy prysznic.

Magda mi jaskółki tez doniosły że właśnie jesteś w ciąży i maluszki wgryzaja się w mamusie :-) trzymam kciuki, Alusia zaciska piastki za Ciebie a psiurka tupta za Twoje powodzenie. Co rybka robi to nie wiem, bo oddałam ;-)

Emenems ja miałam właśnie cesarke :-) ciekawy test zrobiłaś i krechy zamiast czerwone mamy niebieskie ;-)

Dziewczyny u mnie imię czekało ponad 4 lata na właścicielkę :-) co ciekawe mieliśmy imię tylko dla dziewczynki, przy imieniu dla chłopca byłoby ciężko ale teraz Kredka takie fajne podpowiedziala ;-) z tym że mój M pewnie się nie zgodzi

A ja bym chciała wysłać M w delegacje bo ostatnio mamy ciężkie dni... az mi z tym cholernie ciężko

Magda zycze Ci, zeby dni do wysokiej bety minely jak najszybciej :) Magnez lub nospa nie zaszkodzi, ja bralam relanium bo tak praktykuja w Invikcie, tez rozluznia macice i zapobiega skurczom. Jak nie jest mocno goraco mozesz posiedziec na sloneczku, ja bylam na plazy w lipcu, chyba 5 dni po transferze, co prawda w zwiewnej sukience do ziemi ale plecy i dekolt troche opalilam. Rozsadna dawka slonca moze nawet pomoc bo to naturalna wit D :)

A ja mialam od dawna imie dla dziewczynki wiec z imieniem dla chlopca byl dylemat, dlatego stanelo na Juniorze. Ciekawe czy imie dla dziewczynki kiedys wykorzystam, moze dla wnuczki ;)

Ostatnia edycja:
Smerfeta no ja sie uczepilam tego imienia i nie zmienie. A dla dziewczynki to Lillian albo Lily ale to tylko mi sie podoba i nikomu wiecej i nie wiem czemu bo lilli jako kwiatkow wcale nie lubie.

Smerfeta ja byłam operowana na jajniku to miałam "cesarskie ciecie" i dlatego wole to drugi raz niz zmieniać krajobraz miedzy nogami ;D hahahah

reklama
Do góry