reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
oczywiście musiałam zajrzeć do Was przed wyjazdem. dziękuję za każde ciepłe słowo. o dziwo spałam całkiem dobrze miałam nad ranem głupie sny, ale były związane z książkami które czytam:szok: właśnie się zbieramy.

pytanie z cyklu dodatkowe: do dziewczyn po ivf brałyście po transferze relanium, nospę, czy magnez? Blue podpowiedziała, żebym łykała, bo przeciwdziałają skurczom macicy. mi lekarz do tej pory nie zlecał. jak to u Was wygląda?

buziaki i do później:-)

reklama
Magda kciuki wielkie!!!!
Nospa 3x1, magnez obowiązkowo. Relanium nie mialam, ale jesli masz taka mozliwosc to bierz. Mi skurcze bardzo dokuczaly a o magnezie trochę zbyt pozno sie dowiedzialam.. takze bierz kochana!

Czy wiesz moze cos o Blue? Będzie teraz podchoszic do crio?
Emenems gratki!!! Piękny tescior!

Ennie, Pole jak sytuacja?

Anika, czekamy na Twoja @:))

Ostatnia edycja:
MagdaM33 ja nie brałam nic oprocz Lutinusa, sama z siebie biore żelazo.
Skurczy dużych nie miałam za bardzo dwa razy bolało sle jak widac nic sie nie stało. Ale moze nie jestem dobrym wyznacznikiem bo u mnie wogole mało laków dają

Magda mocno zacisniete kciuki!!!&&&
Ja tez bralam nospe ale o magnezie nie slyszalam. Teraz patrze ze w tych moich witaminkach jest 60mg i tyle.

Emenems krecha jak byk!!!
Bedzie syn mowie Ci:-*

Emenems a jak emocje u Was ? Skaczecie pod sufit ze szczescia, czy jednak strach o przyszłość?

Dziewczyny mam pytanie.. jakie badania zrobilybyscie na moim miejscu? Mysle aktualnie nad kariotypami, tylko nie wiem czy do konca jest sens. Po IMSI jeden z 4 zarodkow dotrwal do mrozenia. Do trzeciej doby wszystkie byly piekne, a pozniej klapa. Kate z watku ivf wspominala ze jesli po 3 dobie przestaja sie dzielic, to moze wskazywać na slabe nasienie.. doradzicie co powinnam zbadac?

Kredka chciałabym bo imie dla chłopaka mam hahaahah no i maz juz córkę ma to by inaczej było teraz. Zobaczymy

Niebajka - emocje ??? Hmmmmm jeszcze nie , cały czas czuje sie jakbym klamalam mowiac ze jedtem w ciazy. Maz zadowolony nawet dzis w pracy mnie po brzuchu głaskał haahah ale widze ze on tez jeszcze jakos nie do kończ ogarnął. Mize na usg za 3 tygodnie nas "trzepnie "
Moze to taki szok jeZcze trzyma

emenems - śliczna krecha:-D gratuluje i spokojnej ciąży:tak:

Magda - kciuki mocno zaciśnięte, żeby wszystko było ok.

Mój mąż dzisiaj jedzie na szkolenie. Także do poniedziałku jestem sama. Ehh nie lubię bo szczerze powiem, że się boje.

Magda czekamy na dobre wiesci:-*
Emenems ja jeszcze w ciazy nie jestem a imie dla chlopaka tez mam haha:-) dla dziewczynki jeszcze nie bo to ktore mi sie podoba nie zachwyca nikogo oprocz mnie no ale to kwestia nagocjacji;-) no i u mnie utrudnienie bo ja bede mam nadzieje szybko musiala wybrac imie dwujezyczne tzn takie ktore brzmi tak samo tu i w pl.
A uwierzysz jak uslyszysz serduszko:-*:-*

Stacy czemu sie boisz?

kredka - jakoś tak sama nie lubię, słucham wszystkiego w koło. I sama się nakręcam. :tak:

My też już mamy imiona dla chłopca i dziewczynki :tak: myśleliśmy, że za 1 czy 2 razem się uda to będą nam potrzebne a tu tylko imiona na razie zostały. :-)

reklama
Stacy no to mozemy sobie reke podac:-* ja tez taka jestem ze wszystko slysze jak musze sama zostac.. i co do imion to tez Ci reke podam:-(

Do góry