anika11
Fanka BB :)
Kredka, ale moment owu i zagnieżdzenia, to nie to samo... więc zakaldając, że owu mialaś 8dni temu, to do zagnieżdzanie dojscmogło nawet 4-6 dni pożniej. dlatego 14dni, to minimum, a i tak często nie wychodzi, bo rózny poziom hcg jest u różnych dziewczyn. Czytałam wielokrotnie o przypadkach, gdzie beta była wysoka, a testy "milczały"
Stacy, no tak to jest z tą @, że jak nie chcemy, to przychodzi, a jak wyczekujemy, to się opóźnia wredna małpa
Lumia, po owulacji, to chyba dzień od stwierdzenia, ze nastapiło pekniecie pecherzyka. przyjemności na miescie, ja wczoraj piwko do filu i tez usmiech na twarzy
my dzisiaj grillujemy u znajomuch, u nas słonko!
aaaa i jeszcze mi się przypniało, dopiero jak dojdzie do zagniezdzenia, to nasz organizm zaczyna produkowac hcg..
Stacy, no tak to jest z tą @, że jak nie chcemy, to przychodzi, a jak wyczekujemy, to się opóźnia wredna małpa
Lumia, po owulacji, to chyba dzień od stwierdzenia, ze nastapiło pekniecie pecherzyka. przyjemności na miescie, ja wczoraj piwko do filu i tez usmiech na twarzy
my dzisiaj grillujemy u znajomuch, u nas słonko!
aaaa i jeszcze mi się przypniało, dopiero jak dojdzie do zagniezdzenia, to nasz organizm zaczyna produkowac hcg..
Ostatnia edycja: