reklama
stacy
Fanka BB :)
Lumia - tak miałam robioną drożność. Przed podejściem do czegokolwiek, miałam zrobione wszystkie badania.
Przewinął się u nas temat in vitro. Teraz jak będziemy w bocianie chcemy zapytać o wszystko lekarza, Trzeba będzie podjąć jakąś decyzje, bardzo pragniemy dziecka.
Przewinął się u nas temat in vitro. Teraz jak będziemy w bocianie chcemy zapytać o wszystko lekarza, Trzeba będzie podjąć jakąś decyzje, bardzo pragniemy dziecka.
stacy
Nie ukrywam, że zastanawiałam się już nad psychologiem. Na razie stanęło w martwym punkcie.
U mnie inseminacja była wykonywana na pękniętym pęcherzyku, a drugi podobno był ok. 18mm i lekarz mówił że on już raczej nie pęknie. Od IUI minęło wczoraj 12 dni i wczoraj zrobiłam bete. Niestety... Odstawiłam duphaston i czekam na okres.
U mnie inseminacja była wykonywana na pękniętym pęcherzyku, a drugi podobno był ok. 18mm i lekarz mówił że on już raczej nie pęknie. Od IUI minęło wczoraj 12 dni i wczoraj zrobiłam bete. Niestety... Odstawiłam duphaston i czekam na okres.
stacy
Pytałam o parametry w Bocianie, powiedzieli, że oni nie podają nigdy takich danych. Najgorsze jest to, że właśnie z tego powodu zrezygnowaliśmy z Novum, bo wyczytałam że powinny być podane. Podobno to są dwie najlepsze kliniki w Polsce. Ja naprawdę już nic nie wiem. Rozmawialiśmy na ten temat z mężem, on twierdzi że nie pozostało nam nic jak ufać lekarzowi. Teoretycznie prawda, a jeśli rzeczywiście powinni podawać takie dane? I naciągają na kasę, a nasienie jest do d*py?
kredka82
Stacy no szok
Jak to nie podali parametrow dawcy? Mi to za kazdym razem dali kartke i wszystko wyszczegolnione ile jaka ruchliwosc itd. Co prawda ja bede miec wszystkie inseminacje z tym samym dawca bo tak sobie wybralismy ale zeby nie wiedziec nawet ile i co? Myslalam ze to standard. Rozwazcie klinike w ktorej sami mozecie dawce wybrac. Ja to przynajmniej o moim duzo wiem i duzo mi lepiej ze on dla mnie nie jest az tak anonimowy:-)
Jak to nie podali parametrow dawcy? Mi to za kazdym razem dali kartke i wszystko wyszczegolnione ile jaka ruchliwosc itd. Co prawda ja bede miec wszystkie inseminacje z tym samym dawca bo tak sobie wybralismy ale zeby nie wiedziec nawet ile i co? Myslalam ze to standard. Rozwazcie klinike w ktorej sami mozecie dawce wybrac. Ja to przynajmniej o moim duzo wiem i duzo mi lepiej ze on dla mnie nie jest az tak anonimowy:-)
stacy
Niech to szlak Możesz mi powiedzieć w jakiej klinice się leczysz?
reklama
Podziel się: