reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Stacy
Powiem szczerze, ze dla mnie to tez szok!
Kurde w koncu sie za to placi!jak moga takich danych nie podawac?!
A wlasnie niestety jest tak, ze kliniki na nas bija ostra kase I na tym, ze wiedza, ze w desperacji porwiemy sie na wiele:/

Stacy, witaj!! widzę, że za Tobą długa droga.... oby nowi lekarze mieli dla Was dobre wieści! dopytaj koniecznie o parametry nasienia dawcy...

Lumia, ja dziś też piwko do filmu ;) wyłączamy myśli i czekamy na rozwój wypadków, nie? ;)

co do drożności - ja miałam tę, po której należało cykl odczekac - nie wspomniano nawet o innej, a ja też wtedy byłam zielona w tych sprawach (ponad 2,5 roku temu).

Dzien dobry wszystkim. Deszczowo dzis u mnie :-(
Zrobilam test i tak jak przypuszczalsm nic z tego:-:)-(
Dzis 8 lub 9 dzien zalezy jak kto liczy wiec raczej cudu nie bedzie. No wiec u mnie tez musi byc do 3 razy sztuka!!! Czekam na @ i bede umawiac wizyte u gina tutaj po @ tylko nie wiem czy zeby sprawdzic te polipy to lepiej zaraz po okresie czy przed? No i postaram sie zorientowac odnodnie laparo ew droznosci ( bo rozumiem ze przy laparo tez droznosc sprawdzaja? Czy nie?)

Kredka, powtórzę się.... za wcześnie testujesz:) każdy gin CI powie, że sikańcami to można najwcześniej 14 dni po owu.. więc nie załamuj rąk, tylko cierpliwie czekaj :)

a co do sprawdzania drożnosci - to albo hsg, albo laparo - przy czym laparo jest dokaldniejsza (ale tez bardziej inwazyjna), bo przy okazji moga sprawdzić, czy nie masz endometriozy, mogą zrobić biopsję endometrium itd

milego dnia! :)

Anika a jezeli okaze sie ze to sa polipy to chyba tylko laparo? Czy jest co innego jeszcze?

Co do testow to ja upieram sie przy swoim ze te 10miu wykrywaja po zagniezdzeniu tym bardziej ze na peknietym pecherzyku bylo wiec nie musze doliczac dni az pecherzyk peknie. Ale zrobie jeszcze w 12 i 14 dniu dla sprawdzenia na 100%

Dzień dobry,

U mnie dzisiaj deszczowo i wg pogody tak ma być do 13 maja :szok:. Planowaliśmy grilla, ale nie wiem co z tego będzie.

Kredka - uważam że anika ma dużo racji, poczekaj jeszcze chwilę.

Ja jeszcze bez @, mam nadzieje że będzie jutro bo wstępnie zarezerwowałam pobyt w Białymstoku.

reklama
Anika
Czekamy na rozwoj zdarzen;-)

Kredko
Ale ja bym jeszcze do tego dodala fakt, ze kazda z nas moze miec inny poziom hcg i ja bym tak nie zawierzala testom, szczegolnie 8/9 dpo.

A tak przy okazji, chcialam Was podpytac od kiedy okresla sie dni po owulacji?
Pierwszy dzien kiedy wystapila, czy od dnia nastepnego?

Dzis piekna pogoda, slonce swieci, wiec wybywamy na miasto;-)
Heh tak dawno nie pilam, ze dwa browarki mnie ululaly;-)

Do góry