reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredko, też gdzieś to slyszałam ;)

co do mojej iui - ona się odbędzie około 18-20 maja (jesli wszystko pojdzie planowo....), a 29 maja mam wizytę w sprawie invitro, więc mysalami bedę gdzie indziej :) i dobrze mi z tym!:)

reklama
Witam,

Jeśli można chciałabym się przyłączyć ;-). Chyba muszę z kimś pogadać. Niestety oprócz męża, jestem z tym wszystkim sama. Moja historia to 5 IUI AID ( mój mąż ma azoospermie). Z czego 4 IUI w Novum w Warszawie, z czego jedna była zrobiona za późno i mimo że była wiedziałam że nic z tego nie będzie. Teraz w kwietniu miałam 5 IUI w Bocianie w Białymstoku. Niestety znowu nic. :-( Ja miałam robione chyba wszystkie możliwe badania. Wszystko jest w porządku. Teoretycznie ja jestem zdrowa, ale się nie udaje. Nie dość, że temat jest ciężki, to ja już powoli tracę nadzieję. W maju podejdziemy chyba już ostatni raz i nie wiem co dalej?:-( Nie wiem co mogę jeszcze zrobić by zwiększyć swoje szanse? By się powiodło?

Jeszcze raz witam wszystkie dziewczyny ;-)

Ostatnia edycja:
Stacy witaj :) dobrze trafilas. A nie myslalas o in vitro? Ja mialam 5 iui i 3 ivf i dopiero sie udalo. Oboje jestesmy zdrowi, ja mialam tylko obnizona rezerwe jajnikowa a M malo ruchliwa armie, poza tym teoretycznie wszystko ok.

Dziewczynki
Zmiana planow. Wyjezdzamy Dopiero jutro wieczorem:-)

Kredka
Ty to jestes niemozliwa;-) ja juz sie nastawilam, ze sie nie udalo.
Test negatywny, plamienie... 14/15 dni od owu implantacja?odstawilam leki i dzis sobie piwkuje, musze sie odstresowac, bo przez to wszystko nic nie pilam:-*
Kredeczko to przynajmniej dam Ci znac jakie mam odczucia po iui;-)

Aha i zrobie droznosc tylko poprosze o ta co mozna sie starac. Moj lekarz niby stwierdzil, ze uwaza ze lepsza jest ta, po ktorej powinno odlozyc starania, ale ja nie chce tracic cyklu;-)

Lumia:-* a przy ktorej droznosci sie mozna starac? Ja sama jestem ciekawa jak ja to tu zalatwie.. pewno lekkp nie bedzie no ale sprobuje

A poza tym to ja czytalam gdzies ze implanyacja moze byc do 2 tygodni wiec wiesz nigdy nic nie wiadomo:-)

reklama
Ojjj Kredeczko nie dajesz za wygrana;-) hahaha:-*
Ty juz mnie nie schizuj bo leki odstawilam i wlasnie sacze browarka:-)

Nie pamietam. Chyba ta co jest jak rentgen, to trzeba opuscic cykl, bo niby pecherze naswietlasz? A druga to chyba jak usg.
Ale nie wiem czy nie pochrzanilam. Mowil mi to lekarz ale zapomnialam. We wtorek do niego pojde to dam znac. Bo tyle pamietam, ze byl za ta co niby pozniej nie powinno sie starac, bo dokladniejsza;-)

Do góry