reklama
inis
Fanka BB :)
Lumia - wiem co to znaczy kolejny negatyw ale bardzo podoba mi się Twoja postawa! Brawo trzeba walczyć dalej.
No i u mnie podzialala druga iui. Mój lekarz mówił mi ze pierwsza często się nie udaje bo pacjentka zdenerwowana, a na kolejnych juz wie jak to jest i luzik
No i u mnie podzialala druga iui. Mój lekarz mówił mi ze pierwsza często się nie udaje bo pacjentka zdenerwowana, a na kolejnych juz wie jak to jest i luzik
No to definitywnie walcze dalej...zaczyna sie@...juz plamienia sie pojawiaja.
Magda
To walczymy Kochana, niech maj bedzie nasz;-)
Diora
A Ty jak? Mam nadzieje, ze polaczysz zerwany przeze mnie lancuszek;-)&&&
Dziewczynki dzis wieczorem wracamy, wiec moge dzis nie miec czasu tu zagladnac albo pisac:-*
Magda
To walczymy Kochana, niech maj bedzie nasz;-)
Diora
A Ty jak? Mam nadzieje, ze polaczysz zerwany przeze mnie lancuszek;-)&&&
Dziewczynki dzis wieczorem wracamy, wiec moge dzis nie miec czasu tu zagladnac albo pisac:-*
anika11
Lumia, Magda - ja tez liczę na to, że maj będzie nasz!!! majowe trio bo pozostałym uda się po kwietniowych iui
u mnie to w sumie 5podejscie do iui, przy czym I - planowo, II - z ekscesami, szpitalem i L4 na 2tyg (dokladnie rok temu majówkę spedzałam na oddziale), III - planowo, IV - przerwana stymulacja, no i czekam na V!!!! ale jakby pominąć II i IV podejscie u mnie, to tez bede miaął teraz 3 probę
Diore, jak się masz?
Inis, jaki ładny suwak niech się planowo przesuwa!
Kredka
Niebajko, gdzieś nam zniknęłąs.... buziaki!
u mnie to w sumie 5podejscie do iui, przy czym I - planowo, II - z ekscesami, szpitalem i L4 na 2tyg (dokladnie rok temu majówkę spedzałam na oddziale), III - planowo, IV - przerwana stymulacja, no i czekam na V!!!! ale jakby pominąć II i IV podejscie u mnie, to tez bede miaął teraz 3 probę
Diore, jak się masz?
Inis, jaki ładny suwak niech się planowo przesuwa!
Kredka
Niebajko, gdzieś nam zniknęłąs.... buziaki!
kredka82
Anika no trio jak sie patrzy;-) mam nadzieje ze przezemnie nie bedzie musial byc z tego kwartet!!
Diore kiedy testujesz?
Lumia a moze to plamienie implantacyjne jednak podobno nawet do 2 tyg moze byc??
Inis jak sie czujesz z kropkiem w brzuchu?:-*
Magda dacie rade!!! :-*
Diore kiedy testujesz?
Lumia a moze to plamienie implantacyjne jednak podobno nawet do 2 tyg moze byc??
Inis jak sie czujesz z kropkiem w brzuchu?:-*
Magda dacie rade!!! :-*
reklama
Podziel się: