reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia mi to sie wydaje ze chyba najgorsza pierwsza iui bo kazda mysli ze sie uda a potem juz patrzymy na wszystko bardziej obiektywnie i realnie..

reklama
Lumia - wiem co to znaczy kolejny negatyw ale bardzo podoba mi się Twoja postawa! Brawo :) trzeba walczyć dalej.
No i u mnie podzialala druga iui. Mój lekarz mówił mi ze pierwsza często się nie udaje bo pacjentka zdenerwowana, a na kolejnych juz wie jak to jest i luzik :)

lumia ja też się złapałam zasady do trzech rady sztuka. niby 4 podejście ale 3 transfer (przy drugiej procedurze nie miałam zarodków) musi być dobrze. trzymaj się cieplutko

No to definitywnie walcze dalej...zaczyna sie@...juz plamienia sie pojawiaja.

Magda
To walczymy Kochana, niech maj bedzie nasz;-)

Diora
A Ty jak? Mam nadzieje, ze polaczysz zerwany przeze mnie lancuszek;-)&&&

Dziewczynki dzis wieczorem wracamy, wiec moge dzis nie miec czasu tu zagladnac albo pisac:-*

Lumia, Magda - ja tez liczę na to, że maj będzie nasz!!! :) majowe trio :) bo pozostałym uda się po kwietniowych iui :)

u mnie to w sumie 5podejscie do iui, przy czym I - planowo, II - z ekscesami, szpitalem i L4 na 2tyg (dokladnie rok temu majówkę spedzałam na oddziale), III - planowo, IV - przerwana stymulacja, no i czekam na V!!!! ale jakby pominąć II i IV podejscie u mnie, to tez bede miaął teraz 3 probę :D

Diore, jak się masz?

Inis, jaki ładny suwak :) niech się planowo przesuwa!

Kredka :)

Niebajko, gdzieś nam zniknęłąs.... buziaki!

Anika no trio jak sie patrzy;-) mam nadzieje ze przezemnie nie bedzie musial byc z tego kwartet!!

Diore kiedy testujesz?

Lumia a moze to plamienie implantacyjne jednak podobno nawet do 2 tyg moze byc??

Inis jak sie czujesz z kropkiem w brzuchu?:-*

Magda dacie rade!!! :-*

reklama
U mnie majowki jako takiej nie ma tylko mamy poniedzialek wolny. Wczoraj slyszalam swietny kawal:-) moj m mi mowi:
ze ma byc 30 stopni w dlugi weekend
na co ja: jak to?
On: no 10 stopni w sobote, 10 w niedziele i 10 w poniedzialek:-D

Do góry