reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka
Wiem, wiem, ze czekacie na dobre wiesci;-) ja to w sumie nie wiem co sie ze mna dzialo....ahhh bylo, minelo;-)
A co do spadku, to tez roznie z tym bywa;-) bo sie okazuje, ze laska spadala temp, a i tak w ciazy byly;-) haha i badz tu czlowieku madry;-)

reklama
Kochane
Niestety, jak sie domyslalam, przerwam lancuszek dobrych wiesci...
Dzis test z ranca wskazal l kreche...nie dalam znac bo wyjezdzalismy na wycieczke do holandi. Wlasnie wrocilismy.
No to teraz czekam na @ i walczymy dalej;-)
W sumie dobrze, ze przyjdzie dopiero bo zapomnialam clo i balam sie, ze przegapie dni kiedy trzeba brac;-)

reklama
13lub 14dpo ;-)
Nie, nie chce sie zameczac psychicznie;-) trudno. I tak byly marne szanse bo iui nie bylo:-)
Nie pozostaje mi nic innego jak wypiac cyc do przodu i walczyc dalej;-)

Do góry