reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny droznosc przed iui to podstawa, ja mialam jedna iui bez droznosci bo zepsul sie aparat w szpitalu i cykl by mi przepadl a ja bylam w goracej wodzie kapana. Jedni lekarze zalecaja iui w tym samym cyklu, inni odradzaja. Znam pare, ktora po droznosci w tym samym cyklu zaszla naturanie a starali sie ponad 5 lat.

Gos, anika my juz od poniedzialku w domku i uczymy sie siebie wzajemnie :)

Dior przykro mi, ze sie nie udalo ale nie poddawaj sie, walcz bo warto :)

Lumia estradiol mozesz zrobic w przeddzien owu.

reklama
Kasik buziaki dla was:-*:-*:-* jak tam maly? Daje Ci pospac w nocy? Super ze juz w domku! Rozumiem ze zycie zmienilo sie o 180° :-D

Kasik, niech Młody rośnie zdrowo!:)

Lumia, Ty niczym nie zagmatwałas, to ja jakos nie moge się odnaleźć ;) który dzień cyklu u Ciebie? będziesz czymś stymulowana? a jak u ciebie amh? bo to też ma przełozenie na jakość pęcherzyków. kurcze, nie masz stopki, jakos mi uciekają te informacje... ;)

Butterfly, chwile zwątpienia są normalne. przecież nie mogłoby być za łatwo, nie? niestety...

Anika no przydala by sie taka lista kto co kiedy jak itd. bo ja tez sie czasrm gubie bo mam aplikacje w telefonie(polecam) ale nie ma stopek tutaj.

Ja tez pisze z kom i mi ciezko. Nie umiem polubic ani podziekowac Wam :-( z kompa jest prosciej:p

Anika
Dzis 10 dc. Juz jestem po clo. Od dzis biore estrofem 2x1, encorton 5mg 1x1 i acard 1x1 ;-)
Amh mialam powyzej 12 czyli jak byk pcos;-) lekarz powiedzial mi wtedy, ze lepiej w ta strone niz za niskie.... jak sie go pytalam o jakos moich pecholi;-)
Zrobie sobie badanie estradiolu, jak wyzej pisalam, a co mi szkodzi;-)

Kasik
A jak Ty sie kochana czujesz?

A co do staran po hsg, zapytalam mojego gin. Wyjasnil, ze to zalezy od rodzaju hsg(ale juz nie pamietam) . Pamietam tylko tyle, ze powiedzial, ze jest zwolennikiem tego, po ktorym powinno sie odlozyc starania....podobno jest dokladniejsze....

Ostatnia edycja:
Lumia jak chcesz polubic to dotykasz postu ktory chcesz polubic i na samej gorze na rozowum pasku masz ikonke lubie i obok na 3 kropkach jak rozwiniesz masz polub i na tej kwadratowej chmurce mozesz zacytowac post

Kredka w nocy nie jest lekko, co prawda juz w ciazy przyzwyczailam sie do budzenia kilka razy w nocy ale to bylo co innego, przekrecalam sie na drugi bok i dalej spac a teraz trzeba wstac, zrobic mleko, przebrac pampersa, posypac pudrem lub pokremowac, nakarmic itp. Cala operacja trwa okolo godziny. Budzi sie 2 razy, okolo 3 i 6 bo o 24 nie licze bo sama jeszcze nie spie. Zycie zmienilo sie calkowicie, nic innego mnie nie interesuje, biznes lezy a ja mam to gdzies ;)

Lumia czuje sie juz ok, troche szew ciagnie przy wstawaniu ale to pikus. Niestety jak to u mnie musi sie zawsze cos przyplatac. W szpitalu na izbie przyjec mnie przewialo i zlapalam mega katar zatokowy, leb po prawej stronie napiernicza jak ta lala. Z zatok niby schodzi bo przy smarkaniu chusteczki brakuje (sorry za opis) ale i tak gdzies zalega az mam wrazenie, ze zeby mnie bola. W szpitalu zatkalo mi sie tez prawe ucho po umyciu wlosow. Godzine przed cesarka mialam plukanie ucha na laryngologii. Musialam z zalozonym cewnikiem i kroplowka jechac winda i przejsc przez 2 korytarze, bardzo upodlajace ale udalo sie usunac korek.

reklama
Kasik jak ja nie moge sie doczekac tych nieprzespanych nocy;-) i na ten katar i zatoki to moge Ci doradzic spray Dymista. Mi go przepisala moja lekarka ale w pl tez on jest i dziala cuda! Przetestowalam juz mase rzeczy a on jako jedyny sie spisal! A wczoraj mi przyszedl w koncu list ze szpitala ze na polowe czerwca mam w koncu wizyte z tymi zatokami wiec moze sie wiecej w koncu dowiem.

Do góry