reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Noo szok. Zobacze co bedzie nastepnym razem. Ale troche jestem wkurzona bo teraz widze ze wszystko moglo troche innaczej wygladac chocby ze wzgledu na to ze wiedza ze nie ma mnie na miejscu i ze po prostu nie moge przyjezdzac tak czesto jak chce. Najgorsze chyba zamieszanie zrobilo to ze moj lekarz w ten dzien nie mial dyzuru ( wiem ze kazdy czasem musi miec wolne ale czemu akurat padlo na mnie:-))

Zreszta nie ma co rozdrapywac tego. Teraz musze zyc nadzieja ze w tym miesiacu sie uda:-) i nie ma co sie przejmowac i tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was :)

Przeczytałam kilkanaście stron tego wątku.
Znalazłam tu osobę która pod każdym względem (wiek, problem, klinika, dawca) odpowiada mojej osobie - kredka82 :)
Dzisiaj podjęliśmy z mężem decyzję o inseminacji . Kredka82 czy byłabyś tak miła i pomogłabyś mi odpowiedzieć na kilka pytań? Bo Ty wybór dawcy i wizyty masz za sobą :) Ja chce do inseminacji podejść w lipcu :) Możemy nawiązać kontakt?

Ostatnia edycja:
Marzen, dostałas pregnyl po iui? Dziwne, zawsze dają przed, ale... nie zawsze pęcherzyki pękaja po tym zastrzyku. bo to tak naprawdę nie jest zastrzyk na pekniecie, ale na zakonczenie dojrzewania komórki jajowej - i jesli komorka jest kiepskiej jakosci, to zaden zastrzyk nie pomoze, po prostu pecherzyk nie peka. a pregnyl daje się po to, zeby wstrzelic się z iui - po prostu łatwiej jest wtedy ustalic czas pekania (o ile w ogole komorka w danym cyklu miała się uwolnic).

Marzen, ja tez jestem z tych, u których czasem i zastrzyk nie pomaga...nawet dawka 1,5

Sliczna, witaj!

Kredka, może. i wtedy albo się wchłania, albo powstaje z niego torbiel.

brak uwolnionego pęcherzyka = brak owulacji

to ze jest pęcherzyk nie oznacza niestety, ze bedzie owulacja.

reklama
Witajcie!
Dziewczyny, po ilu dniach po odstawieniu duphastonu można spodziewać się @?
Bo zaczynam się niecierpliwić ;-)

Witaj sliczna :-)
Kasik, witajcie w domu :-)

Do góry