reklama
gos1512
Fanka BB :)
Przyjezdza ma weekendy czujemy sie jak za mlodych lat )
A Wy kiedy przylatujecie??
A Wy kiedy przylatujecie??
zuzik85
Diore, tulam Cię. Wiem, że się rozczarowałaś.Jestem z Tobą. Wczoraj przeszłam przez to samo. Tylko u mnie wynik był < 2,39...
zuzik85
Lumia, nie łudzę się, że coś z tego wyjdzie. Za mała ta beta nawet jakby zagnieżdżenie było w 12 dniu po IUI. Jak @ nie przyjdzie do poniedziałku, to zrobię bete jeszcze raz. W tym tygodniu, nie dostanę wolnego w pracy, a mam pierwsze zmiany. Jak kończę, to analityka już nieczynna.
I waham się czy podchodzić do następnej IUI już w najbliższym cyklu. "Coś" mi mówi, żeby zrobić teraz przerwę. Nie chcę całkiem rezygnować, tylko poprostu odpocząć od tabletek, zastrzyków, wyjazdów na wizyty,,, Chyba łapię przedmałpowego doła...
A wiecie, że wczoraj jak poznałam wynik przestały mnie cycki uwierać? heh, to pewnie ze stresu bolały a nie po dupku;-)
Dziewczyny, ja już kilka razy zastanawiałam się czy nie mam pustych komórek jajowych. Czy to się sprawdza badając ten estradiol?
I waham się czy podchodzić do następnej IUI już w najbliższym cyklu. "Coś" mi mówi, żeby zrobić teraz przerwę. Nie chcę całkiem rezygnować, tylko poprostu odpocząć od tabletek, zastrzyków, wyjazdów na wizyty,,, Chyba łapię przedmałpowego doła...
A wiecie, że wczoraj jak poznałam wynik przestały mnie cycki uwierać? heh, to pewnie ze stresu bolały a nie po dupku;-)
Dziewczyny, ja już kilka razy zastanawiałam się czy nie mam pustych komórek jajowych. Czy to się sprawdza badając ten estradiol?
Ostatnia edycja:
Zuzik, wiadomo nadzieja zawsze jest, jeszcze jak ta kreska na teście się pokazała taka blada, no ale nie ma co przeżywać, ja od samego początku jakoś w miarę na luzie podchodzę, gorzej mężulek.. Płacz i dołowanie się w niczym nie pomogą,a tylko zaszkodzić mogą.
Co do IUI też chyba zrobimy 1cyklową przerwę ale to dlatego,że mąż ma napięty grafik w pracy i ciężko byłoby mu się dostosować do pęcherzyka.
Będzie dobrze! :*
Co do IUI też chyba zrobimy 1cyklową przerwę ale to dlatego,że mąż ma napięty grafik w pracy i ciężko byłoby mu się dostosować do pęcherzyka.
Będzie dobrze! :*
kredka82
Diore ja tez tule:-* kurcze szkoda... a myslalam ze w koncu ktoras przelamie ta zla passe tutaj. Mam nadzieje ze chociaz niebajka nam tu szybko wyskoczy z wysoka beta i 2 kreskami!!!!!!
Gos moze taka rozlaka w ciagu tygodnia dobrze Wam zrobi i Twoj m pouklada sobie pewne sprawy w glowie zeby zas takiej miny nie zrobil jak slomki zobaczy bo on chyba sobie nie zdaje sprawy jak Ty to przezywalas:-*
Co do przerw to ja bym chciala zrobic 3 pod rzad bo podobno nieraz moze sie trafic cykl bez jajka albo znowu cos sie moze poprzestawiac
Gos moze taka rozlaka w ciagu tygodnia dobrze Wam zrobi i Twoj m pouklada sobie pewne sprawy w glowie zeby zas takiej miny nie zrobil jak slomki zobaczy bo on chyba sobie nie zdaje sprawy jak Ty to przezywalas:-*
Co do przerw to ja bym chciala zrobic 3 pod rzad bo podobno nieraz moze sie trafic cykl bez jajka albo znowu cos sie moze poprzestawiac
Zuzik
Sluszna decyzja. Przykro mi bardzo i wiem co czujesz, my chyba tez ostatni raz teraz sprobujemy i pozniej przerwa....
Z tym estradiolem tez jestem bardzo ciekawa, bo po glowie mi tez chodzi, to ze moge miec puste te pechole:-(
Niebajka
A czy mozesz opisac w jakie dni mialas robiony ten estradiol? Zrobie te badanie na wlasna reke tylko chcialabym wiedziec kiedy robic te oznaczenie.
Sluszna decyzja. Przykro mi bardzo i wiem co czujesz, my chyba tez ostatni raz teraz sprobujemy i pozniej przerwa....
Z tym estradiolem tez jestem bardzo ciekawa, bo po glowie mi tez chodzi, to ze moge miec puste te pechole:-(
Niebajka
A czy mozesz opisac w jakie dni mialas robiony ten estradiol? Zrobie te badanie na wlasna reke tylko chcialabym wiedziec kiedy robic te oznaczenie.
kredka82
Diore a zapomnialam dodac ze jakos przeoczylam to ze ta kreska blada Ci wyszla. A robilas tylko jeden test czy wiecej?
A co do placzu to ja nie plakalam moze dlatego ze zaczelam wczesnie te testy robic i jakos powoli sie nastawialam ze nic z tego. Jakby to byla 6-ta nieudana to bym pewno ryczala strasznie ale po pierwszej no to przeciez swiat sie jeszcze nie skonczyl.
A co do placzu to ja nie plakalam moze dlatego ze zaczelam wczesnie te testy robic i jakos powoli sie nastawialam ze nic z tego. Jakby to byla 6-ta nieudana to bym pewno ryczala strasznie ale po pierwszej no to przeciez swiat sie jeszcze nie skonczyl.
reklama
butterfly21
hope & love
Ja mialam badany estradiol podczas stymulacji. I wyszlo, ze mam przedwczesna luteinizacje pecherzyka. Dostalam tabsy na zbicie i przy nastepnej stymulacji wynik byl juz dobry :-)
Przykro mi z powodu niepowodzen, ale mam nadzieje ze w koncu je przelamiemy :-)
Co do placzu - ja zawsze wylam jak bobr, moj M tak nie okazuje emocji.
Przykro mi z powodu niepowodzen, ale mam nadzieje ze w koncu je przelamiemy :-)
Co do placzu - ja zawsze wylam jak bobr, moj M tak nie okazuje emocji.
Podziel się: