reklama
gos1512
Fanka BB :)
Ty masz czas Londynski?? Tez mam taka nadzieje tylko bym chciala dostac zastrzyk na pekniecie musze pogadac z doktorkiem
gos1512
Na pekniecie sie daje jak sie nie myle to 36h wczesniej wiec w trakcie iui nie mogliby Ci dac ja tak mialam przy ivf
G
gość_forum
Gość
u nas przy iui też daja na pęknięcie obowiazkowo dzień przed
no ja też dostałam dzień wcześniej pregnyl na pękniecie pęcherzyka.
Dziś zaczyna mi się @,na razie plamienie. Pomimo porażki jestem pełna energii, już od rana działam przed domem sadząc kwiatuchy.
Kredka,a nie prościej byłoby zrobić betę?
Kasik, gratuluję maluszka, niech zdrowo rośnie, a co do nocnego wstawania, przyzwyczaisz się
Dziś zaczyna mi się @,na razie plamienie. Pomimo porażki jestem pełna energii, już od rana działam przed domem sadząc kwiatuchy.
Kredka,a nie prościej byłoby zrobić betę?
Kasik, gratuluję maluszka, niech zdrowo rośnie, a co do nocnego wstawania, przyzwyczaisz się
kredka82
Kredka,a nie prościej byłoby zrobic bete?
Kochana u mnie beta to ponad tydzien czekania 100km drogi i duzo kasy wiec u mnie beta dopiero gdyby test pokazal 2 kreski:-) mam nadzieje ze za miesiac!
reklama
G
gość_forum
Gość
kredka bardzo dziwne że Ci nie dali,ja tez miałam pregnyl.Myślałam ze tak standardowo dają przed kazdym iui.Ja nawet sama sobie robiłam ten zastrzyk w brzuch,bo lekarz nie chciał mnie gonić 50km do gabinetu tylko na zastrzyk! widocznie w każdym mieście inaczej robią
Podziel się: