reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajka ja to raczej optymistka jestem:-) ale uparta wiec jak czuje ze mam racje to nikt i nic mnie nie przekona;) w klinice wszystko w porzadku tylko inseminacje mialam z innym lekarzem bo to byla sobota a moj wtedy nie mial dyzuru i ta pani doktor byla bardzo sympatyczna i wszystko byloby super tylko jak ja jej powiedzialam ze czuje ze to chyba jeszvze nie teraz to ona mi powiedziala ze musimy zrobic teraz bo jutro bedzie za pozno a jak jej zapytalam czy mozemy wieczorem przyjechac dla pewnosci to ona ze dzisiaj naja krocej czynne i juz maja caly czas poumawiane klientki. I jak zapytalam czy moze w takim razie jak juz dzisiaj robimy to bym m9gla w nd przyjechac tylko sprawdzic czy pecherzyk peknal a ona ze nie ma takiej potrzeby. A jakbym sie uparla to jestem pewna ze w nd pecherzyk byl jeszcze i ewentualnie bysmy jeszcze raz zrobili.

reklama
Mojego lekarza uczono ze jesli kobieta nie przechodzila zadnego zapalenia to nie ma sensu robic hsg - tak jest w innych krajach :) ja mialam robione sono hsg, bezbolesne trwa 15 minut :)
Kredka a robilas amh?
Kasi a Wy juz w domku?

Mhm:) Dlatego pisałam o tej znajomości ciała i zaufaniu:p Lekarka widzi, że to już, Ty czujesz, że jeszcze czas..w tle krótszy czas pracy kliniki... Szkoda, że nie mogliście sprawdzić w niedziele tych pecholków:( Yhh.. trzeba jednak być uparciuchem:) Zycie nas cały czas uczy i chłoszcze..

U mnie dzisiaj ból jak na @.. ciekawe cóż mi on wywrózy.

Właśnie, można też sono:) pod usg:)

Gos to jest to co sie w 3dc robi tak? To nie robilam tego bo u mnie tego nie robia jedynie w klinice nieplodnosci ale tylko dla swoich pacjentow wiec mi odmowiono a jak bede musiala to przylece na 1 dziej zeby zrobic.

Najwiekszy problem jest w tym ze mnie nie ma w polsce. A u mnie cena jest tak wygorowana ze to nie wchodzi w gre bo taniej mnie wyjdzie nawet 10 razy do polski przyleciec

Niebajka no wlasnie wiem ze musze sluchac siebie bo mam bardzo duza intuicje i zawsze jak ktos sie ze mna o cos spiera a ja na upartego to zawsze wychodzi na moje:-D i zaluje strasznie tej niedzieli szczegolnie ze za bilety zaplacilam 3x wiecej niz normalnie. No ale kazde doswiadczenie sprawia ze jestesmy madrzejsi

reklama
Do góry