reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajka ja to raczej optymistka jestem:-) ale uparta wiec jak czuje ze mam racje to nikt i nic mnie nie przekona;) w klinice wszystko w porzadku tylko inseminacje mialam z innym lekarzem bo to byla sobota a moj wtedy nie mial dyzuru i ta pani doktor byla bardzo sympatyczna i wszystko byloby super tylko jak ja jej powiedzialam ze czuje ze to chyba jeszvze nie teraz to ona mi powiedziala ze musimy zrobic teraz bo jutro bedzie za pozno a jak jej zapytalam czy mozemy wieczorem przyjechac dla pewnosci to ona ze dzisiaj naja krocej czynne i juz maja caly czas poumawiane klientki. I jak zapytalam czy moze w takim razie jak juz dzisiaj robimy to bym m9gla w nd przyjechac tylko sprawdzic czy pecherzyk peknal a ona ze nie ma takiej potrzeby. A jakbym sie uparla to jestem pewna ze w nd pecherzyk byl jeszcze i ewentualnie bysmy jeszcze raz zrobili.

reklama
Mojego lekarza uczono ze jesli kobieta nie przechodzila zadnego zapalenia to nie ma sensu robic hsg - tak jest w innych krajach :) ja mialam robione sono hsg, bezbolesne trwa 15 minut :)
Kredka a robilas amh?
Kasi a Wy juz w domku?

Mhm:) Dlatego pisałam o tej znajomości ciała i zaufaniu:p Lekarka widzi, że to już, Ty czujesz, że jeszcze czas..w tle krótszy czas pracy kliniki... Szkoda, że nie mogliście sprawdzić w niedziele tych pecholków:( Yhh.. trzeba jednak być uparciuchem:) Zycie nas cały czas uczy i chłoszcze..

U mnie dzisiaj ból jak na @.. ciekawe cóż mi on wywrózy.

Właśnie, można też sono:) pod usg:)

Gos to jest to co sie w 3dc robi tak? To nie robilam tego bo u mnie tego nie robia jedynie w klinice nieplodnosci ale tylko dla swoich pacjentow wiec mi odmowiono a jak bede musiala to przylece na 1 dziej zeby zrobic.

Najwiekszy problem jest w tym ze mnie nie ma w polsce. A u mnie cena jest tak wygorowana ze to nie wchodzi w gre bo taniej mnie wyjdzie nawet 10 razy do polski przyleciec

Niebajka no wlasnie wiem ze musze sluchac siebie bo mam bardzo duza intuicje i zawsze jak ktos sie ze mna o cos spiera a ja na upartego to zawsze wychodzi na moje:-D i zaluje strasznie tej niedzieli szczegolnie ze za bilety zaplacilam 3x wiecej niz normalnie. No ale kazde doswiadczenie sprawia ze jestesmy madrzejsi

reklama
Do góry