reklama
kredka82
Fanka BB :)
Dzieki bo ja nie mialam wogole pojecia jakie sa normy. Pecherzyk mialam 22mm. Ale caly czas czuje takie dziwne uczucie a nawet bym bo nazwala jako taki jakby skurcz jak czlowiek sie denerwuje to tak jest czasem ( ja sie juz nie denerwuje wiec temu jest to dziwne) i czuje cos dziwnego tak 5-6 cm od pepka. Wydaje mi sie ze to albo ten preparat dodawany do nasienia albo jakis szok organizmu. Bo ogolnie czuje sie innaczej niz normalnie.
kredka82
Czy ktoras jest alergiczka? Bo zastanawiam sie ktore tabletki mozna brac? Ja biore te co zawsze ale sama nie wiem?
Wiem ze zasypuje Was masa pytan i ze moze czasem jest to upierdliwe ale wole Was zapytac niz czytac te wszystkie bzdety w necie. :-* :-*
Wiem ze zasypuje Was masa pytan i ze moze czasem jest to upierdliwe ale wole Was zapytac niz czytac te wszystkie bzdety w necie. :-* :-*
zuzik85
Witajcie!
Inis, ja po IUI dostałam na kartce takie zalecenia po zabiegu i jedno jest min takie "przepisane leki przez lekarza przyjmować według zaleceń do dnia testu HCG chyba, że wystapi typowe krwawienie miesięczne świadczące o niepowodzeniu inseminacji. W przypadku dodatniego testu HCG przyjmowanie leków należy kontynuować".
A ja mam takie pyatanie. IUI miałam w 13 d.c. Bete mam zrobić po 14 dniach. A moje cykle są 32 dniowe. To zrobić po 14 dniach czyli w 27-28 d.c czy poczekać do 32 d.c?
Inis, ja po IUI dostałam na kartce takie zalecenia po zabiegu i jedno jest min takie "przepisane leki przez lekarza przyjmować według zaleceń do dnia testu HCG chyba, że wystapi typowe krwawienie miesięczne świadczące o niepowodzeniu inseminacji. W przypadku dodatniego testu HCG przyjmowanie leków należy kontynuować".
A ja mam takie pyatanie. IUI miałam w 13 d.c. Bete mam zrobić po 14 dniach. A moje cykle są 32 dniowe. To zrobić po 14 dniach czyli w 27-28 d.c czy poczekać do 32 d.c?
G
gość_forum
Gość
kredka jeden miałam pęknięty a drugi pękał w trakcie iui.IUI miałam we wtorek a dupka brałam od środy wieczór.Biorę go do dzisiaj dwa razy dziennie,lekarz mi powiedział że progesteron zawarty w duphastonie podtrzymuje ciąże Myślę że będę go brała do końca trzeciego miesiąca
kredka82
Zuzik kazdy lekarz co innego. Moja mi kazala testowac 12dpo. Moze zrob wtedy sikacza tylko tego najczulszego a potem bedziesz sie zastanawiala co dalej.
Ja tez mialam w 13dc:-) tylko moje cykle sa duzo krotsze bo ostatnio 26 dni bo sie cos pozmienialo bo mialam 28dni
Ja tez mialam w 13dc:-) tylko moje cykle sa duzo krotsze bo ostatnio 26 dni bo sie cos pozmienialo bo mialam 28dni
G
gość_forum
Gość
zuzik zrób betę po 14 jak jesteś w ciąży to już wyjdzie może minimalna ale wyjdzie powyżej 1 to juz bedzie dobry znak.Ja po pierwszej iui zrobiłam za wczesnie i miałam 1,38,laborantka powiedziała że za wcześnie,ale już jakieś nadzieje były
reklama
kredka82
Dziewczyny mam kolejne pytanie: jakie byly parametry nasienia ktorye bylo uzyte do inseminacji bo ja na tej kartce co dostalam mam napisane ze objetosc ejakulatu 0.5ml i ze norma to od 1.5ml ? Bo teraz to zglupialam jak mam to interpretowac?
I ze liczba plemnikow 110mln
A calkowita liczba plemnikow w ejakulacie to 55mln
Ruch postepowy 52
Niepostepowy 8
Ruch ogolem 60
Brak ruchu 40
Wirowanie na gradiencie stezen
Swim up
I ze liczba plemnikow 110mln
A calkowita liczba plemnikow w ejakulacie to 55mln
Ruch postepowy 52
Niepostepowy 8