reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik, Wielki Tydzien jak nic i Wielki Sukces:)

Kredka, bo na tyłek Cię przyłożę :p po co Ty ten test robiłas?! zaden test nei da takiego obrazu jak usg, a przeciez na tej podstawie gin wyznaczył termin iui :) spokojnie :) kaszel nie zaszkodzi, bo jesli myslec takimi kategoriami to smiac by się tez nie mozna było:) głowa do góry, dobrze bedzie!!!

reklama
Niebajko, weekend bardzo udany :) spacery, wiatr we włosach, piasek w zębach.... piękne widoki! pierwszy raz weszłłam na Orłowski Klif!!! ile ja rtraciłam do tej pory!!!! rewelacyjne miejsce i od teraz za każdym razem będę tam zmierzać :) bo Orłowo znałam, ale klif podziwiałam z poziomu morza do tej pory :) i błąd!

Bałtyk jak zwykle piękny - pozdrawiam wszystkie dziewczyny z Trójmiasta :)

Anika a robilam zeby jakby co na przyszlosc wiedziec kiedy byly 2 kr a tak to bym miala luke w kalendarzu:p dzis tez zrobilam :-D ale juz spada bo testowa i druga bardzo bladziutka wiec jeszcze szansa jest:-)

Kasik mysle caly czas o Tobie i jakos nie mozesz mi wyjsc z glowy :-*

A i zapomnialam dodac ze mam juz 52h bez papierosa:-) wiem ze dla tych co nie pala to i tak slabo ale dla mnie to duzy sukces

Kredko ja rzucilam papieroski z dnia na dzien! Niedlugo bedzie 1,5 roku jak nie pale:) chwalę Cię bardzo, rzuc to swinstwo:* i dodam ze nie przytylam ani kilograma, takze wszystko sie da!;)

Aniko baaardzo sie ciesze:) nalezal Ci sie taki weekend!
No moze oprocz tego piasku w zebach;) ja na Orłowskim nie bylam, ale w takim razie pozycja do odhaczenia:D

Kredka - jestem z Tobą i podziwiam za rzucenie palenia. Brawo! :)

Dziewczyny a ja mam takie pytanie, bo wyłapałam pewną nieścisłość. W szpitalu lek powiedział mi, żebym zrobiła test ciążowy 14 dni po iui. Natomiast później na wizycie u mojego lekarza on kazał mi brać Duphaston przez 10 dni po iui. Wychodzi teraz na to, że mam odstawić Dupka 4 dni PRZED zrobieniem testu, co wydaje mi się zwyczajnie ryzykowne, bo przecież nagle obniżę sobie poziom progesteronu :confused: Co byście zrobiły na moim miejscu?

Inis, zrob betę będzie wiarygodniejsza - a co do leków, ja zawsze miałam brac do testowania - nie bylo rozbieżności w terminach.

Anika jedna z trójmiasta też pozdrawia ;-) cóż to za wycieczka była? Szybki wyskok?

Inis ja też zawsze miałam brać dupka do dnia bety

Kredka gratuluję rzucenia fajek!!! :) moja teściowa miała rzucić po urodzeniu Ali ale oczywiście nie rzuciła. Mówi że póki co ogranicza. To trzeba chcieć rzucic ale sama wiesz :)

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze iui!!!

reklama
Dziewczyny co do fajek to nie dziekuje zeby nie zapeszac ale na razie ostro sie trzymam:-)

Niebajka dobra jestes:-* ja bym juz rok miala gdyby nie wlasna glupota. Ale wlasnie jak wtedy rzucilam to przytylam 6kg. A zeby bylo smiesznie to w zeszlym roku to bylo 29 marca a w tym 28 wiec teraz skpjarzylam jak podobny czas. Wtedy wytrzymalam 4 miesiace a teraz mam nadzieje ze juz ostatecznie!!!!!

Inis ja tez w sumie nie wiem bo mi ta lekarka powiedziala zebym wykupila dwa opakowania zebym nie miala problemu u mnie i kazala mi brac jedno opakowanie od wtorku po 2 tab dziennie i w 12dpo zrobic test. Ale tak sie zagadalysmy ze zapomnialam jej zapytac po co to drugie opakowanie? Pewno bede do nich dzwonic ale to dopiero jak skoncze to pierwsze

Do góry