reklama
kasik36
Fanka BB :)
Zostawili mnie w szpitalu bo wyszly mi skurcze na ktg. Ja niezbyt je czuje, wydaje mi sie, ze to Junior sie rusza a nie skurcze. Jak beda skurcze to cc zrobia mi wczesniej a jak nie to w srode.
Kasik
KochanA trzymaj sie dzielnie:-) kciuki za Was zaciskam mocno&&&
Jak rozmawialam z lekarzem to on mi posiedzial, ze te stuningowane zyja ok 12-15h...
A mnie sie wydaje, ze do tej pory owu mialam dzien przed i lipa:-! .... ostatnio powieedzialm to lekarzowi, przy okazji jak mi oznajmil ile zyja i ostatnio powiedzial, ze cos teraz zmienimy przu iui. Jutfo mam wizyte wiec bede wiedziala o co mu chodzilo. A u mnie dzis przylazlA@.
Wiec zaczynamy kolejny cykl, oby szczesliwy.
Inis
Co do testow, to mnie bete lekarz pozwolil zrobic 10 dni od owu...
Masz dwie mozliwosci robisz bete wlasnie 10 dni po iui, albo biez dupka fo owentuallnej@, tfu tfu czego oczywiscie nie zycze;-)
Ja chcialam wiedziec wczesniej zeby odstawic dupka i inne np. Encorton. Jak bralam do @ to przyszla w terminie ,ale byla bardzo skapA
KochanA trzymaj sie dzielnie:-) kciuki za Was zaciskam mocno&&&
Jak rozmawialam z lekarzem to on mi posiedzial, ze te stuningowane zyja ok 12-15h...
A mnie sie wydaje, ze do tej pory owu mialam dzien przed i lipa:-! .... ostatnio powieedzialm to lekarzowi, przy okazji jak mi oznajmil ile zyja i ostatnio powiedzial, ze cos teraz zmienimy przu iui. Jutfo mam wizyte wiec bede wiedziala o co mu chodzilo. A u mnie dzis przylazlA@.
Wiec zaczynamy kolejny cykl, oby szczesliwy.
Inis
Co do testow, to mnie bete lekarz pozwolil zrobic 10 dni od owu...
Masz dwie mozliwosci robisz bete wlasnie 10 dni po iui, albo biez dupka fo owentuallnej@, tfu tfu czego oczywiscie nie zycze;-)
Ja chcialam wiedziec wczesniej zeby odstawic dupka i inne np. Encorton. Jak bralam do @ to przyszla w terminie ,ale byla bardzo skapA
G
gość_forum
Gość
inis bierz dupka do bety,ja brałam od dnia iui do dziś biorę.Jak zadzwoniłam do mojego lekarza w dniu pierwszej bety i powiedziałam że plamię a beta jest 140 to zwiększył mi dawkę z dwóch tabletek do trzech! Więc bierz. )
kredka82
Fanka BB :)
Lumia z calego serca zycze Ci aby ten cykl byl szczesliwy i mam nadzieje ze przyznasz racje swojemu m ze chcial jeszcze raz probowac i trzymam kciuki zeby badania nie byly potrzebne!!! Co do zywotnosci to ciezko wyczuc kogo sluchac bo kazdy mowi innaczej.
A ile u was mialo endo przy inseminacji??
A ile u was mialo endo przy inseminacji??
reklama
Podziel się: