reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik ja tez caly czas czuje cos kolo prawego jajnika ale to albo owulacja albo przez nasienie bo oni cos tam jeszcze do niego daja zeby armia szybsza byla i moze taka reakcja organizmu. Na razie luzik. Nie pale od 27h

reklama
A ja czuję się normalnie, wręcz nijako. Ciekawa jestem czy kiedyś się doczekam tych 2 kresek na teście... to się wręcz mityczne robi po takim czasie.

Zuzik ja przed usg sie pytalam czy na pelnym czy pustym i mi powiedziala zebym sie wysiusiala i po godzinie przed inseminacja znowu czulam ze mam pelny i ona pytala czy wytrzymam 15 min i w sumie to 3h wytrzymalam:-)

Beti to w ktorym dniu od inseminacji wyszedl Ci test? Bo ja raczej dopiero jak test by wyszedl pozytywnie to pojde na bete ( to az nie wiarygodne jakie u nas sredniowiecze hehe)

Ja tez mialam na pelnym pecherzu;-) bo podobno wtedy lepiej wszysyko widac:p
W oczekiwaniu na tuning armii:p malam wypic 3 kubki wody:-)

Zuzik
Tak myslalam, ale wolalam sie upewnic. Mam nadzieje, ze sie nie gniewasz?;-)

Kredka
Trzymaj tak dalej;-) gratulacje

kredka z moich wyliczeń to około 25 dni od iui i kreseczka na teście była tak słaba że ledwo ją było widać :szok: a bete trzy razy robiłam w międzyczasie :-)

Dziewczyny jestesmy juz na lotnisku i chyba cos mi sie dzieje. Mialam napady goraca mam wzdety brzuch i niedobrze mi. Boje sie zeby to nie byly skutki uboczne

reklama
Do góry