reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
kredka matko gdzie ty mieszkasz ?????? tydzień na betę?????? umarłabym z nie cierpliwości chyba test ciążowy szybciej Ci wyjdzie :angry: ja plamień nie miałam ale mój lekarz mówił że tak może być,mogą wystąpić nudności,gorączka i dreszcze w różnych przypadkach :) więc spokojnie :)

nam po iui lekarz kazał poprawiać ile się da :) więc poprawiliśmy 3 razy :-D podczas stosunku uruchamiają się mięśnie które pomagają plemnikom dotrzeć do celu :-)

Kredka mi za kazdym razem lekarz mowil, ze moze pojawic sie male plamienie bo mozna cos podraznic podczas podawania nasienia. Ja co prawda nigdy nie mialam ale dziewczyny pisaly, ze czasami mialy.

Kredka
To kciuki zaciskam&&&&&&&&
A co do plamien, to nie mialam, ale tez slyszalam, ze moga wystapic. Sama pisalas, ze cos Cie zakulo ...moze to z tego powodu.
A co do naszej decyzji, juz podjelismy, probujemy raz jeszcze, moj m jest zdeterminowany;-)

Zuzik
Ale wiesz, ze bety nie trzeba robic na czczo?:-) bo mie wiem czy dobrze odczytalam Twojego posta;-)

Beti no z ta beta to bedzie lipa. Testow juz nakupilam jak te owu zamawialam hurtem to przy okazji wzielam wiec moge sprawdzac:-)

Lumia super decyzja i mam nadzieje ze tu niedlugo bedziemy wszystkie swietowac:-*
Ja jeszcze jestem pod wrazeniem calego dnia ale mialam lekkie klucie przy prawym jajniku wiec jest szansa na owu - przynajmniej taka mam nadzieje:-) poza tym jakby nie wyszlo to przylatuje za miesiac sama bez m bo on urlopu nie dostanie i juz podpisal dokumenty zeby nie bylo problemu na przyszly raz. Wiec jestem troche spokojniejsza bo jak nie teraz to za miesiac:-)

kredka tylko uważaj jak będziesz robić testy,bo ja nawet po trzeciej wzrastającej becie ,robiąc test ciążowy był ujemny! :szok: dopiero po 1,5 tygodnia od pierwszej bety wyszedł mi test ciążowy pozytywny :)

reklama
Inis, Kredka - O to widzę, że z Was to szczęściary!! Bo mi przed IUI pielegniarka kazała napełnic pęcherz, żeby podczas zabiegu naciskał na macicę. I tak mi się chciało siusiać, że ledwo co wytrzymałam leżenie przez 20 min. I jak pielęgniarka wyciągnęła mi wziernik to pierwsze co to biegusiem do wc:-D

Wiem, że beta nie musi być na czczo, tylko u nas pobierają krew do 11, a ja w pracy będę do 14.30, więc muszę jeszcze u nich dopytać jak to zrobić:szok:

Kredka, ja w dzień IUI miałam taką jakby cieniutką żyłkę krwi na wkładce, ale to podobno się tak zdarza.
I dziś też miałam rano... i czuje znowu coś koło lewego jajnika (wiem, wiem, to nic nie znaczy ;) ) Chyba wezmę pół nospy...

Ostatnia edycja:
Do góry