reklama
kasik36
Fanka BB :)
Kredka potomek juz pewnie zrobiony wiec zycze by dni do wysokiej bety minely jak najszybciej
Kejta Twoja "ciaza adopcyjna" moze bedzie trwala troszke dluzej ale jak czytam Twoje posty jestem przekonana, ze stworzycie cudowna, kochajaca sie rodzine. A jak wyluzowanie pozwoli zaliczyc naturalsa rodzina szybciej sie powiekszy
Kejta Twoja "ciaza adopcyjna" moze bedzie trwala troszke dluzej ale jak czytam Twoje posty jestem przekonana, ze stworzycie cudowna, kochajaca sie rodzine. A jak wyluzowanie pozwoli zaliczyc naturalsa rodzina szybciej sie powiekszy
zuzik85
Kredka, ja też ściskam &&&&, najmocniej jak potrafię. Czekamy na wieści:-)
U mnie piąty dzień po IUI i chyba czas zaczyna mi wkońcu lecieć szybciej. Dziś obudziłam się z takim nieokreślonym ściskiem koło jajników, ale ja wiem że to nic nie znaczy, ot tak poprostu;-) Zastanawiam się tylko, bo nie mam śluzu od czasu IUI i nie wiem czy to normalne? Nie chcę dzwonić do dr z taką glupotką, bo myślę, że moje forumowe koleżanki napewno coś podpowiedzą w tej sprawie.
Kasik, za Ciebie też &&&&
U mnie piąty dzień po IUI i chyba czas zaczyna mi wkońcu lecieć szybciej. Dziś obudziłam się z takim nieokreślonym ściskiem koło jajników, ale ja wiem że to nic nie znaczy, ot tak poprostu;-) Zastanawiam się tylko, bo nie mam śluzu od czasu IUI i nie wiem czy to normalne? Nie chcę dzwonić do dr z taką glupotką, bo myślę, że moje forumowe koleżanki napewno coś podpowiedzą w tej sprawie.
Kasik, za Ciebie też &&&&
kasik36
Zuzik sluz to indywidualna sprawa, nie ma reguly, jedne maja tzw plodny przed owu, drugie w trakcie a jeszcze inne w ogole. Kazdy cykl tez moze byc inny wiec fakt, ze zawsze mialas w trakcie a teraz nie tez o niczym nie swiadczy. Jezeli skurcze byly jednorazowe to mozesz je zbagatelizowac ale jezeli sie powtorza to wez nospe, zeby organizm nie pozbyl sie zarodka.
G
gość_forum
Gość
kredka powodzenia!!!!!!!!! zuzik u mnie też nie było śluzu,ale za to teraz mam go dużo Ja dwa dni przed zrobieniem pierwszej bety po iui miałam boleści brzucha ale inne niż na miesiączkę,takie uczucie pełności z ciągnięciem brzucha w dół w dniu zrobienia bety bardzo obficie plamiłam czystą żywą krwią przez dwa dni,ale beta wyszła 140 i rosła :-) Tobie także życzę wysokiej bety :-)
G
gość_forum
Gość
kasik wtrwałości! :-)
kasik36
Beti to nie takie proste czuje sie jak tykajaca bomba zegarowa. Od kilku dni wieczorami boli mnie kregoslup, dzisiaj w nocy obudzil mnie taki krzyzowy bol, myslalam, ze sie zaczyna porod. Teraz musze dotrwac do poniedzialkowej wizyty, ciagle wyznaczam sobie daty A Ty jak sie czujesz?
zuzik85
Teraz już nic mnie nie ściska ani nie boli, mam tylko taki wydęty brzuch, jakby napompowany I zaczynam żreć jak to zwykle w drugiej połowie cyklu. Zawsze tak mam przed @... Hm...
Jakby mnie coś zaczęło boleć wezmę nospę, tak jak radzisz Kasik36 ;-)
Jakby mnie coś zaczęło boleć wezmę nospę, tak jak radzisz Kasik36 ;-)
kredka82
No kochane teraz moge juz na spokojnie poodpisywac bo wrocilismy juz do domu:-)
Jajeczko ma 21mm dzisiaj i pani doktor ( mojego lekarza dzis nie ma) bardzo fajna babka i nawet nie zaluje ze mojego doktorka nie bylo:-) powiedziala ze juz nie ma co czekac bo jutro bedzie za pozno. Wszystko bylo super, juz od samego poczatku jak znowu wziernik polamalam zaczelismy sie wszyscy smiac i w sumie to przez caly czas i jak lezalam juz po 15min byla taka super atmosfera i az sie balam ze mi wyplynie wszystko od smiechu:-) samo podanie nasienia bez problemow tylko raz poczulam lekkie uklocie. Ogolnie bardzo pozytywnie i strasznie bylismy zadowoleni i szczesliwi ze w koncu doszlo do naszej pierwszej inseminacji. Reakcja mojego m na to wszystko suuuper i on w pelni akceptuje naszego dawce i jest do tego w 10000% przekonany:-) balam sie ze moze mu bedzie przykro ale wrecz przeciwnie:-)
Wieczorem pani doktor zalecila przytulanko ( mimo ze moj sie smial ze ze slepakami hehe) po to by pobudzic wszystko w srodku ze tak jest lepiej.
No i najwazniejsze tak jak powiedzialam NIE PALE wiec trzymajcie i za to kciuki:-*
Jajeczko ma 21mm dzisiaj i pani doktor ( mojego lekarza dzis nie ma) bardzo fajna babka i nawet nie zaluje ze mojego doktorka nie bylo:-) powiedziala ze juz nie ma co czekac bo jutro bedzie za pozno. Wszystko bylo super, juz od samego poczatku jak znowu wziernik polamalam zaczelismy sie wszyscy smiac i w sumie to przez caly czas i jak lezalam juz po 15min byla taka super atmosfera i az sie balam ze mi wyplynie wszystko od smiechu:-) samo podanie nasienia bez problemow tylko raz poczulam lekkie uklocie. Ogolnie bardzo pozytywnie i strasznie bylismy zadowoleni i szczesliwi ze w koncu doszlo do naszej pierwszej inseminacji. Reakcja mojego m na to wszystko suuuper i on w pelni akceptuje naszego dawce i jest do tego w 10000% przekonany:-) balam sie ze moze mu bedzie przykro ale wrecz przeciwnie:-)
Wieczorem pani doktor zalecila przytulanko ( mimo ze moj sie smial ze ze slepakami hehe) po to by pobudzic wszystko w srodku ze tak jest lepiej.
No i najwazniejsze tak jak powiedzialam NIE PALE wiec trzymajcie i za to kciuki:-*
reklama
zuzik85
Kredka, To teraz czekamy na przyrastającą betę;-)
Nam po IUI pielęgniarka tez powiedziała, że jak tylko wrócimy, to mamy "poprawić" po doktorze
Nam po IUI pielęgniarka tez powiedziała, że jak tylko wrócimy, to mamy "poprawić" po doktorze
Podziel się: