reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka przy iui nie ma jakis szczegolnych zalecen ale po lepiej nie uprawiac sportow, dobrze sie odzywiac, nie pic alkoholu i troche zwolnic tempo zycia, wszystko w granicach rozsadku.

Myslalam ze sie bede inaczej czyla :( a jest mi strasznie smutno i ryczec mi sie chce !!! I jeszcze mina mojego M jak zobaczyl probke :(
kochana nie mozesz sie teraz dolowac bo wszystko jest na dobrej drodze i wiesz ze masz duze szanse na uslyszenie serduszka a wtedy wszystkie watpliwosci znikna i twoj m bedzie najszczesliwszym tata na swiecie!!! Moj zawsze mowi ze nie wazne kto jest biologicznym ojcem tylko wazne do kogo mowi tato! Ale sama jestem ciekawa jak to bedzie i jaka bedzie jego reakcja. Ale mam wrazenie ze podszedl do calej sprawy super ze wie ze tak bedzie najlepiej i ze tak sie zdarza a to ze to jest nie sprawiedliwe to juz inna kwestia. Najwazniejsze zeby sie udalo i zeby dzidzia byla zdrowa!
A pamietam ze pisalas ze co jesli ktos zacznie mowic ze dziecko podobne do tatusia - ja to kiedys tez mojemu powiedzialam i stwierdzil ze bedzie sie w smial sam w sobie jacy to ludzie ca glupcy i jak pi.... bo taka jest prawda ze tak bez sensu gadaja a moj tata powiedzial ze i tak ktos zawsze gdzies jest do kogos podobny i zeby sie zadnym gadaniem nie przejmowac!

Aaa zapomnialam sie was zapytac. Ostatnio na usg gin powiedzial mi ze mam bardzo ladna macice( komplement życia!:-)) i ze jest w ksztalcie serca. I pytam go czy to zle a on ze nie. Ale czytalam w necie ze podobno to zle... i jeszcze podobno mam dluga szyjke a to to niby dobrze przy ciazy a gorzej przy porodzie?

Jejku Dziewczynki popierniczylo mi sie:p chcialam napisac, ze przyszla dopiero w 17dpo:p. Ja owulke mialam dopiero w 22dc...
Masakra jakas,w sumie 39 dni:/
A co uwazacie o braniu clo? Czy po tym rosnie prawidlowy pecherzyk? Z komorka? Wiem, ze glupie pytanie ale sie zastanawiam...ile jest sens to brac?

Gos
Kciuki zacisniete;-) z calego serca kibicuje zeby sie udalo;-)

Luize
Niestety raz tylko pilam glukoze. Walnelam to paskudstwo na raz...wspolczuje bo to nie fajne "doswiadczenie"

Demolka
Plan dzialania Taki, ze przystepujemy do iui;-)

Jutro zadzwonie do mojego gin. Zapytam co jest grane.

Z gory przepraszam, ale pisze z kom i idzie mi to jak po grudzie...:p
Dobrej nocy;-)

Gos bierzesz lutke? Jezeli tak to normalne, ze czesc leku wyplywa. A jezeli nie bierzesz to moze sluz owulacyjny.

Lumia nie kazdy reaguje na clo. Mi rosly na nim zawsze po 2 pecherzyki ale niektorym nie dzialal w ogole.

reklama
Do góry