reklama
kasik36
Fanka BB :)
Kredka przy iui nie ma jakis szczegolnych zalecen ale po lepiej nie uprawiac sportow, dobrze sie odzywiac, nie pic alkoholu i troche zwolnic tempo zycia, wszystko w granicach rozsadku.
gos1512
Myslalam ze sie bede inaczej czyla a jest mi strasznie smutno i ryczec mi sie chce !!! I jeszcze mina mojego M jak zobaczyl probke
kredka82
kochana nie mozesz sie teraz dolowac bo wszystko jest na dobrej drodze i wiesz ze masz duze szanse na uslyszenie serduszka a wtedy wszystkie watpliwosci znikna i twoj m bedzie najszczesliwszym tata na swiecie!!! Moj zawsze mowi ze nie wazne kto jest biologicznym ojcem tylko wazne do kogo mowi tato! Ale sama jestem ciekawa jak to bedzie i jaka bedzie jego reakcja. Ale mam wrazenie ze podszedl do calej sprawy super ze wie ze tak bedzie najlepiej i ze tak sie zdarza a to ze to jest nie sprawiedliwe to juz inna kwestia. Najwazniejsze zeby sie udalo i zeby dzidzia byla zdrowa!Myslalam ze sie bede inaczej czyla a jest mi strasznie smutno i ryczec mi sie chce !!! I jeszcze mina mojego M jak zobaczyl probke
A pamietam ze pisalas ze co jesli ktos zacznie mowic ze dziecko podobne do tatusia - ja to kiedys tez mojemu powiedzialam i stwierdzil ze bedzie sie w smial sam w sobie jacy to ludzie ca glupcy i jak pi.... bo taka jest prawda ze tak bez sensu gadaja a moj tata powiedzial ze i tak ktos zawsze gdzies jest do kogos podobny i zeby sie zadnym gadaniem nie przejmowac!
kredka82
Aaa zapomnialam sie was zapytac. Ostatnio na usg gin powiedzial mi ze mam bardzo ladna macice( komplement życia!:-)) i ze jest w ksztalcie serca. I pytam go czy to zle a on ze nie. Ale czytalam w necie ze podobno to zle... i jeszcze podobno mam dluga szyjke a to to niby dobrze przy ciazy a gorzej przy porodzie?
Jejku Dziewczynki popierniczylo mi sie chcialam napisac, ze przyszla dopiero w 17dpo. Ja owulke mialam dopiero w 22dc...
Masakra jakas,w sumie 39 dni:/
A co uwazacie o braniu clo? Czy po tym rosnie prawidlowy pecherzyk? Z komorka? Wiem, ze glupie pytanie ale sie zastanawiam...ile jest sens to brac?
Gos
Kciuki zacisniete;-) z calego serca kibicuje zeby sie udalo;-)
Luize
Niestety raz tylko pilam glukoze. Walnelam to paskudstwo na raz...wspolczuje bo to nie fajne "doswiadczenie"
Demolka
Plan dzialania Taki, ze przystepujemy do iui;-)
Jutro zadzwonie do mojego gin. Zapytam co jest grane.
Z gory przepraszam, ale pisze z kom i idzie mi to jak po grudzie...
Dobrej nocy;-)
Masakra jakas,w sumie 39 dni:/
A co uwazacie o braniu clo? Czy po tym rosnie prawidlowy pecherzyk? Z komorka? Wiem, ze glupie pytanie ale sie zastanawiam...ile jest sens to brac?
Gos
Kciuki zacisniete;-) z calego serca kibicuje zeby sie udalo;-)
Luize
Niestety raz tylko pilam glukoze. Walnelam to paskudstwo na raz...wspolczuje bo to nie fajne "doswiadczenie"
Demolka
Plan dzialania Taki, ze przystepujemy do iui;-)
Jutro zadzwonie do mojego gin. Zapytam co jest grane.
Z gory przepraszam, ale pisze z kom i idzie mi to jak po grudzie...
Dobrej nocy;-)
gos1512
Ej na pewno nic nie wyleci ? Bo jakos mi tak mokro glupieje!!!
kasik36
Gos bierzesz lutke? Jezeli tak to normalne, ze czesc leku wyplywa. A jezeli nie bierzesz to moze sluz owulacyjny.
Lumia nie kazdy reaguje na clo. Mi rosly na nim zawsze po 2 pecherzyki ale niektorym nie dzialal w ogole.
Lumia nie kazdy reaguje na clo. Mi rosly na nim zawsze po 2 pecherzyki ale niektorym nie dzialal w ogole.
gos1512
Nie biore lutki pewnie to jeszcze zel po usg wyplywai sluz a ile "dziala" nasienie we mnie ?
reklama
kasik36
Gos teoretycznie plemniki zyja do 72 godzin ale te stuningowane chyba troche krocej.
Podziel się: