reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Cześć!
Pole widzę że bardzo ciężko u Ciebie... strasznie mi przykro. Cały czas myślę o Was, mając nadzieję, że jednak będzie dobrze. Przesyłam nienatrętne uściski ;-)
Queen w tych sprawach na szczęście intuicja i przeczucia zawodzą. A jak sprawa infekcji? Już lepiej? Mocno trzymam kciuki i przesyłam specjalne fluidki i ciepłe myśli ~~~~ ~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~` ~~~~~ ~~~ ~~~~~ ~~~ ~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~
Lumia przykro mi... ale może napisz dokładnie, czy @ przyszła taka normalna, czy tylko plamienia, w trakcie brania dupka? i czy faktycznie w 17 dc? i w którym dc robiłaś betę? pytam na wszelki wypadek, może coś będziemy mogły doradzić.... bo póki co, jeśli @ będzie słaba a mdłości będą się utrzymywały to doradzam powtórzyć betę
Anika gdzie jesteś? co u Ciebie?
Luize oj współczuję... trzeba zrobić powtórkę :-(
Witam nowe dziewczyny! życzę Wam szybkiego zafasolkowania!!!
Marzen no nie wierzę! przy iui przestymulowali Cię? To czym "karmił" Cię Twój lekarz i w jakich dawkach?
Pole widzę że bardzo ciężko u Ciebie... strasznie mi przykro. Cały czas myślę o Was, mając nadzieję, że jednak będzie dobrze. Przesyłam nienatrętne uściski ;-)
Queen w tych sprawach na szczęście intuicja i przeczucia zawodzą. A jak sprawa infekcji? Już lepiej? Mocno trzymam kciuki i przesyłam specjalne fluidki i ciepłe myśli ~~~~ ~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~` ~~~~~ ~~~ ~~~~~ ~~~ ~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~
Lumia przykro mi... ale może napisz dokładnie, czy @ przyszła taka normalna, czy tylko plamienia, w trakcie brania dupka? i czy faktycznie w 17 dc? i w którym dc robiłaś betę? pytam na wszelki wypadek, może coś będziemy mogły doradzić.... bo póki co, jeśli @ będzie słaba a mdłości będą się utrzymywały to doradzam powtórzyć betę
Anika gdzie jesteś? co u Ciebie?
Luize oj współczuję... trzeba zrobić powtórkę :-(
Witam nowe dziewczyny! życzę Wam szybkiego zafasolkowania!!!
Marzen no nie wierzę! przy iui przestymulowali Cię? To czym "karmił" Cię Twój lekarz i w jakich dawkach?
Ostatnia edycja:
gos1512
Juz jestem po mieszane uczucia mam jajeczko jeszcze dzisoaj bylo ale jak to lekarz powiedzial ze jest duze i zaraz peknie teraz czekam
smerfeta
Gos to teraz trzymamy kciuki przez długie 2 tyg ;-)
gos1512
Moze zadam teraz glupie pytanie ale czy TO mi nie wyplynie?
kredka82
Juz jestem po mieszane uczucia mam jajeczko jeszcze dzisoaj bylo ale jak to lekarz powiedzial ze jest duze i zaraz peknie teraz czekam
No to trzymamy kciuki:-*
Ale sie teraz pogubilam bo mowisz ze jajeczko bylo i ze duze i ze peknie a to chyba dobrze nie? Przeciez jest to domaciczne czyli blisko jajeczka podaja nasienie czyli armia bedzie czekac jak tylko peknie - tak mi sie przynajmniej wydawalo ale czym wiecej piszecie tym sobie zdaje sprawe ze mniej wiem...
kasik36
Gos przeciez nie ma glupich pytan na tym forum Nie martw sie, nic Ci nie wyplynie. Ja po transferze balam sie isc do toalety, zeby nie wysikac zarodka Ot takie dziwne mysli w glowie. Zycze Ci, zeby dni do wysokiej bety minely jak najszybciej
Luize jak moge to zawsze pomoge a glukoze kupilam tutaj: Glukoza 75 g o smaku cytrynowym diather - Apteka Internetowa Cefarm24
Luize jak moge to zawsze pomoge a glukoze kupilam tutaj: Glukoza 75 g o smaku cytrynowym diather - Apteka Internetowa Cefarm24
Ostatnia edycja:
gos1512
Dziekuje dziewczyny za mile slowa
reklama
kredka82
Ja po transferze balam sie isc do toalety, zeby nie wysikac zarodka Ot takie dziwne mysli w glowie.
No dobre:-) ale tez sie zastanawialam czy to wyplynie:-)) a w sumie to co powinnysmy zrobic przed i jak sie zachowywac po? Jakby ktorad bardziej doswiadczona wstawila tu jakies rady to by bylo super! Ja tylko wyczytalam ze nie mozna goracych kapieli i goracej wody pod prysznicem (szkoda) i tak to nie wiem co wiecej robic? Nie stresowac sie ale to chyba nie mozliwe
Podziel się: