Cześć dziewczyny.
Miałam zawieruchę w pracy, teraz muszę wątek nadrabiać ale to to już sama przyjemność :-)
Kredka - zdziwiło mnie to co napisałaś, że można poczytać o dawcy nasienia, co lubi, jaki ma głos itd - świetna możliwość!
na pewno wiele kobiet się zastanawiało "na co trafi", chociaż niby nie ma to znaczenia to jednak sądzę, że pojawiają się takie myśli. Nawet nie wiedziałam, że można tyle się dowiedzieć
I oczywiście trzymam kciuki za Twoją iui, kiedy ona by nie była
Odnośnie kliniki o której piszesz, a w zasadzie zdjęć to mój lekarz też ma takie - plik fotek na biurku, od kobiet którym pomógł.
Queen - trzymam kciuki za piątkowy test. Jak ja dawno nie widziałam dwóch kresek, już nie bywam na takich wątkach...
Gos - bardzo bardzo trzymam kciuki za wynik insemki. Ja niestety do Ciebie nie dołączę w tym miesiącu
Niech za to Tobie się uda za nas dwie!
Luize - współczuję z glukozą, to musi być obrzydliwe. Nie ma na to jakiegoś sposobu?
lumia - współczuję rozczarowania, wiem jakie to uczucie. Człowiek się zastanawia ileż można, a potem i tak znów to samo...
Niestety odnośnie mojej iui mam złe wieści. Jestem po prostu wkurzona na mojego lekarza. Mówiłam mu, że 14 dc to za późno na monit i zastrzyk. Znam swój organizm. Ale on zmierzył jajo w 10 dc i stwierdził, że mamy czas. Kogo to obchodzi, że przez 2 lata monitorowania nigdy nie zdarzyło się, żeby owu była później niż w 14 dc? Nikogo.
Poszłam w poniedziałek na usg i... lekarz zdziwiony: "o, pękło, jest płyn". SERIO??? Myślałam, że mnie trafi. Mój wziął wolne z pracy, ja wzięłam wolne z pracy, wszystko przygotowane i ustalone pod szpital a ten się "pomylił". Ale po co było mnie słuchać, przecież tylko mi się wydaje...
Jeszcze mówi do mnie "ale może się uda, kochaliście się przecież?". W tym momencie mnie krew zalała... naprawdę resztką samokontroli powiedziałam mu w grzeczny sposób, że przecież kazał się
wstrzymać do IUI.
Uff, mam nerwa nawet jak teraz o tym myślę.
Dał mi Dupka na teraz i na początek przyszłego cyklu Clo. Nic nie wiem o tym leku, prócz tego że kojarzę nazwę z forum. Któraś mogłaby mi coś więcej powiedzieć?