kasik36
Fanka BB :)
Kredka a nie wolicie sprobowac ivf po biopsji niz iui z dawca? Rozumiem, ze koszty sa wieksze ale to zawsze byloby Wasze dziecko w 100%. Zreszta skoro mieszkasz za granica to zarabiacie po europejsku wiec moze warto?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kredka wycinki to jest cialo obce i oni dopiero odseparowywuja te najlepsze plemniki i je wkladaja w jajko one nie maja sily sie poruszac wiec w naturalnym srodowisku by nie trafily co celu
marzena88 witaj w grupie sila nabieraj mocy i walcz )
Lumia przykro mi, jaki teraz plan, kolejna iui?
Właśnie gos już po? ja za każdym razem do godziny mam straszne skurcze przy których tracę przytomność, no ale dużo można znieść żeby tylko się udało. Ja dopiero( albo już) 10 dni po iui oj ta moja cierpliwość już powoli się nadwyręża.