reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kasik,
Ja teraz zaczne 5 cykl z clo...
Biore 1 tabletke i rosnie mi 1pecherzyk. Ttylko za pierwszym razem dostalam dwie i urosly, az 3.zmniejszylismy dawke...
Tylko sie zastanawiam czy te pecherzyki sa "pelnowartosciowe"

Gos
Kazda jest inna. Moje odczucia po iui byly o 180 stopni inne. I nie mam oporow by przystapic jeszcze raz. Nawet powiem, ze to rowiazanie dla nas okazalo sie o niebo mniej stresujace niz Bzykanie na zawolanie;-) Kochana Bedzie dobrze, glowa do gory!

Lumia ale Ty mialas nasienie meza a ja dawcy :( troszke sie przespalam i juz lepiej. Pewnie musi znowu uplynac troche czasu i lez i sobie to przetlumacze :) M wstal rano juz w lepszym humorze jak to stwierdzil :)

Gos zobaczysz ze bedzie dobrze!!! A nie zaproponowal wam lekarz wizyty u psychologa? Bo moj nam powiedzial ze jezeli bysmy czuli jakakolwiek niepewnosc to warto isc i nawet jak sie urodzi dziecko to tez bo przeciez kiedys mu powiemy prawde itd. Co prawda na razie nie mamy potrzeby ale gdybym to przezywala w taki sposob jak wy to bym poszla bo przeciez taka wizyta to nic zlego a moze Twoj m by spojrzal na to z innej strony a i Tobie byloby latwiej

Ostatnia edycja:
Marzen no nie wierzę! przy iui przestymulowali Cię? :szok: To czym "karmił" Cię Twój lekarz i w jakich dawkach?[/QUOTE]

Brałam przez 5 dni clo 2 x dziennie, pregnyl dostałam zaraz po iui, a później duphaston raz dziennie. W ogóle chyba jakaś lewa jestem bo dostałam @ w zeszła niedziele jeszcze w szpitalu. W poniedziałek wyszłam i w karcie miałam że luteine mam brać 2 dziennie przez 5 dni. Od wczoraj pobolewal mnie brzuch i dziś znowu coś na kształt @ :/. Czy któraś z Was miała coś podobnego czy tylko mi tak organizm szwankuje na początku drogi do bobasa?

Lumia zakładam ze duphaston przesunął Ci cykl. Pierwszym razem po dupku @ dostałam dopiero 5 dnia po odstawieniu.
Clo różnie działa na różne dziewczyny. Mi starczala połówka tabletki ale niestety mialam wyniszczone endo po clo

Gos trzymaj się

Poza tym ja wogole to uwazam ze np 10 lat temu in vitro bylo tematem tabu a teraz nikogo juz to nie dziwi to za 10 lat inseminacja bedzie czyms normalnym bo wszystkie badania na swiecie wskazuja jak obniza sie jakosc nasienia i juz teraz co 5 para ma problem z zaciazeniem juz nie mowiac o tym ze przesunal sie wiek macierzynstwa i coraz starsze kobiety sie decyduja na potomstwo

reklama
Do góry