reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka a może masz możliwość podejścia u siebie na monit, tak kilka dni przed owulacją już by Ci mniej więcej określili dzień, wiedziałabyś na czym stoicie. J chodziłam w 6-7 dc a owu miałam w 11-12 i zawsze mi wskazał kiedy wypadnie
Ni c nie dzieje się bez przyczyny ale szczęściu czasami trzeba pomóc:)

No wlasnie nie za bardzo... tu jest wszystko innaczej niestety...
nic pojade tak czy siak juz sie umowilam na srode za tydzien i jak bedzie za pozno to w czerwcu i tyle nic wiecej zrobic nie moge:-(

reklama
Kredla mnie wczoraj rano wyszly dwie kreski i dzisiaj o 20 mam iui :)
Z calego serca zycze wam powodzenia :-*
A robisz zazwyczaj tylko w jeden dzien masz dwie kreski czy przez dwa dni? Bo ja mam 2 dni 2 kreski. Czekam na wiesci od ciebie co lekarz powiedzial i czy jajeczko bylo wystarczajace i czy zrobili inseminacje. Bede mocno trzymac kciuki

Robilam w sobote wieczorem i wyszla jedna kreska i druga taka bledziutka a w niedziele rano wyszly dwie kreski praktycznie tego samego koloru i juz nie kazlal mi robic zadnego testu :) jak wczoraj mi robil usg to mowil ze jak najbardziej test wstazuje na owulacje po tym co zobaczyl we mnie :) strasznie sie denerwuje i nie moge sobie miejsca znalesc :( kreska bierzesz jakies witaminki?
Inis czekam na wiesci :)

Witam nowe staraczki :-)

Gos trzymam kciuki &&&&&

Pole kochana trzymaj się ...

Lumia?????

A u mnie tak jak myślałam badanie obciążenia glukozą zakończyło się katastrofą :-( Pobrali mi krew na czczo i po godzinie, niestety po dwóch już nie bo wszystko zwróciłam. Pewnie będę to przechodzić jeszcze raz.

Gos no to tak jak myslalam ze na drugi dzien po 2 kreskach wiec pewno nam jednego dnia braknie... ale czekam na dobre wiesci od ciebie! A co do witaminek to biore od kilku miesiecy pregnacare conception

reklama
Kredka dziękuję za miłe słowa :-) Jestem zadania, że każda z nas się doczeka uupragnionego maleństwa, jeżeli znajdzie w sobie dużo siły do walki. Ja miałam i tak dużo szczęścia, bo ivf udało mi się za pierwszym razem, chociaż poprzednie 4 iui zakończyły się porażką.

Do góry