reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Queen kciuki zaciśnięte od rana &&&&&&&&& :-D

Yuffie niestety nie pomogę w kwestii lekarza, nie znam dobrego ginekologa, który zajmuje się leczeniem niepłodności i zabiegami chirurgicznymi. Może dziewczyny coś pomogą.

Yuffi ja polecam Białystok Bocian i dr Mrugacza i dr na P. Nie pamiętam dokładnie nazwiska. U dr mrugacza nie miałam ani histero ani laparo ale wiem że robi.

Queen &&&&&&&&&&&&
i specjalnie dla Ciebie niebieskie fluidki. Mam nadzieje, ze za 2 tygodnie ja urodzę, a Ty zobaczysz piekne dwie II
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yuffi mysle, ze jak z gruber rury to od razu Bialystok, Bocian lub Artemida. Tam trafiaja najciezsze przypadki. To byl moj plan "B" jak by mi trzecie podejscie w rzadowce w gdanskiej Invikcie nie wyszlo.

Queen taka jest tradycja, ze rozpakowana przekazuje swoje miejsce ciezarowki kolejnej wiec korzystaj z miejsca Agaawy. Pozniej bedzie miejsce po Smerfecie i po mnie wiec ustawiac sie w kolejce prosze ;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, właśnie wróciliśmy do domu z naszym maluszkiem. Jestem coś jakby wzruszona... :) Dziękuję Wam wszystkim za kciuki i ciepłe słowa, a Agaawie za "miejsce w kolejce" :) Pozdrawiam Was wszystkie gorąco lekko otępiała po relanium... :)

reklama
Dziewczyny chciałam Was jeszcze zapytać co sądzicie o braniu relanium po transferze? Przy pierwszym podejściu dr kazał mi brać je jeszcze 2 dni transferze, z tego co wiem to ma chyba zapobiegać skurczom macicy. Tym razem nic na ten temat nie powiedział i zastanawiam się czy nadal to brać. Jak myślicie?

Do góry