reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia - no to już trzymam kciuki &&&&&& :tak: Na Twoim miejscu jak masz blisko jakieś labo to zrobiłabym betę, bo sikacze wychodzą jak chcą.

Gos - za Ciebie również trzymam kciuki, zarówno za komisję jak i za IUI &&&&&&, mam nadzieję, że uda Ci się zgrać terminy.

Kasik - aplikację zainstalowałam, ale jeszcze nie mogę się w niej odnaleźć ;-)

reklama
Luize
Pewnie tak zrobię, w pierwszej ciąży, zakńczonej poronieniem, dopiero 3 test (dobrych 20 parę dni po owu) wyszedł pozytywny...Z racji tego, że szanse wydawały się byc marne w tym cyklu (dwa przytulanka) i po dwóch negatywnych testach byłam już przekanoana ,że ciązy nie ma...zacząłam intensywnie cwiczyc, lać gorącą wodą po brzuchu itd..., bo już chciałam okres dostąć..., bo źle się czułam, a Tu...II. Już byłam zapisana na zabieg laparoskopii...ehhh szkoda gadać. Więc na bank bedę trzymać reke na pulsie! I tak muszę zrobić awidność IGg toxoplazmozy, bo mi franca wyszła, aale jakaś stara sprawa , bo IGm ok, to przy okazji zrobię bete, no chyba,że przylezie@@@@@
Reasumując:-):-) sikacza zrobię pierwszego, ale nie potraktuje go jak wyroczni, ojjj nie!

Lumia teraz musi być dobrze :tak: Ja tak podchodzę do sikaczy, bo po udanym ivf dwie kreski wyszły mi dopiero przy bardzo wysokiej becie, ale niektórym dziewczynom wychodzą bardzo wcześnie, czego Ci życzę. Jedno jest pewne, że strach nas nie opuszcza nawet po pozytywnej becie, cały czas się człowiek martwi czy będzie wszystko dobrze.

Gos - a Ty podchodzisz do IUI na naturalnym cyklu czy hodujesz jakieś dodatkowe pęcherzyki?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Dziękuję za wszystkie kciuki i proszę o ich zdyscyplinowane zaciśnięcie jutro ok. 15 :happy: Ogromnie się cieszę, że wreszcie doczekałam się tego transferu. Jak pisałam wcześniej, nie za bardzo wierzę w sukces, chociaż oczywiście skłamałabym mówiąc, że gdzieś tam w środku jednak nie tli się maleńka iskierka nadziei.Ale przede wszystkim cieszę się, że zabieram stamtąd mojego mrozaczka. Może to trochę śmieszne, ale czuję jakbym jechała wreszcie zabrać moje dziecko do domu.
Mam pytanie do dziewczyn po transferach, tak żeby się upewnić - na rozpisce mam napisane, żeby nie aplikować leków do pochwy bezpośrednio przed transferem, to znaczy, że rano jeszcze mogę sobie zapodać luteinę i estrofem, prawda?
Miłego dnia dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
Queen ja bym juz sobie nie wciskala lutki :) bo musi tam byc czysto :) tabletki lyknij ale tam sobie nic nie wsadzaj :)) mnie nikt tego nie pisal ale ja tak zrobilam :)
&&& zacisniete :))

Queen mi lekarz i dziewczyny na forum pisały by rano lutkę wziąć a później dopiero po transferze. Moje kciuki i fluidki ciążowe lecą w Twoim kierunku ~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ ~ ~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~` ~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ ~~ ~~~~`~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ ~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :tak:;-)

reklama
No chyba zrobię tak, jak pisze Smerfeta. Rano wezmę, a do tej 15 to się zdąży trochę oczyścić i po transferze wezmę koleją dawkę. W końcu napisali, żeby nie aplikować "bezpośrednio" przed transferem, a nie w dniu transferu.
Za kciuki i fluidki baldzo dziękuję! :-)

Do góry