reklama
kasik36
Fanka BB :)
Luize napisalam priv.
kasik36
Luize jak piszesz z aplikacji to po lewej stronie u gory masz taki ptaszek, klikasz, pojawiaja sie tam 3 kreski, wchodzisz i masz wszystko, lacznie z wiadomosciami.
kasik36
Luize zainstaluj sobie aplikacje, fajna sprawa, duzo latwiej sie czyta i pisze, do tego dostajesz info, ze ktos napisal w Twoim watku.
Luize
Dziekuje, że pytasz ja jeszcze do testowanka mam kilka dni:-) teścik zrobie w czwartek, no chyba ,że franczeska@przyjdzie....
Ojjj jak pieknie! bliżniaki i to jeszcze "parka" no coś pięknego:-) imiona też bardzo ładne Niech rodzeństwo rośnie w siłę:-)
Anika
Jak tam Babcia?Coś lepiej?
Gos
A na kiedy ta niemia wizyta na komisji?
Dziekuje, że pytasz ja jeszcze do testowanka mam kilka dni:-) teścik zrobie w czwartek, no chyba ,że franczeska@przyjdzie....
Ojjj jak pieknie! bliżniaki i to jeszcze "parka" no coś pięknego:-) imiona też bardzo ładne Niech rodzeństwo rośnie w siłę:-)
Anika
Jak tam Babcia?Coś lepiej?
Gos
A na kiedy ta niemia wizyta na komisji?
gos1512
Lumia komisje mam 26 lutego a z moich wyliczen to tak 25-26 bede miec iui sikacza bedziesz robic czy na bete polecisz ?
Gos
Chyba zacznę od sikacza, a pożniej zobaczymy w zależności od rozwoju sytuacji:-)
No to nieżle, a można się nie stawić na komisję? jak to jest?
Wczoraj w Walentynki urodziła Angelstw z wątku ciąża po poronieniu. Juz się lekko stresowała, że Brzdąc n ie chce wychodzić na ten świat, a tu proszę Walenty czekał na specjalną okazję:-)
Chyba zacznę od sikacza, a pożniej zobaczymy w zależności od rozwoju sytuacji:-)
No to nieżle, a można się nie stawić na komisję? jak to jest?
Wczoraj w Walentynki urodziła Angelstw z wątku ciąża po poronieniu. Juz się lekko stresowała, że Brzdąc n ie chce wychodzić na ten świat, a tu proszę Walenty czekał na specjalną okazję:-)
reklama
gos1512
Mozna ale musisz miec jakis papier ze sie nie wstawilas raz mialam komisje w dniu planowanego transferu i poprosilam klinike zeby mi napisali ze jestem w trakcie in vitra i nie moge sie stawic na komisje. Uznali mi to zaswiadczenie ale kolejna komisje mialam za 2 tygodnie oni tylko szukaja okazji zebynie wyplacic zasilku
Podziel się: