reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik - chyba tak zrobię, mam nadzieję że mnie nie wyrzucą z tą cytrynową glukozą z gabinetu ;-) A jak to nie tajemnica, to jak ma na imię Twój M?

Gos - dziewczyny będą pierwsze :-) ja mam termin na 14 czerwca.

reklama
Kasik odpisałam. A co do pisania z telefonu to korzystam ze strony w wersji mobilnej, a nie z aplikacji może stąd ten problem ;-)

Luize
Dziekuje, że pytasz:) ja jeszcze do testowanka mam kilka dni:-) teścik zrobie w czwartek, no chyba ,że franczeska@przyjdzie....
Ojjj jak pieknie! bliżniaki i to jeszcze "parka" no coś pięknego:-) imiona też bardzo ładne:) Niech rodzeństwo rośnie w siłę:-)

Anika
Jak tam Babcia?Coś lepiej?

Gos
A na kiedy ta niemia wizyta na komisji?

Gos
Chyba zacznę od sikacza:), a pożniej zobaczymy:) w zależności od rozwoju sytuacji:-)
No to nieżle, a można się nie stawić na komisję? jak to jest?

Wczoraj w Walentynki urodziła Angelstw:) z wątku ciąża po poronieniu. Juz się lekko stresowała, że Brzdąc n ie chce wychodzić na ten świat, a tu proszę Walenty czekał na specjalną okazję:-)

reklama
Mozna ale musisz miec jakis papier ze sie nie wstawilas :) raz mialam komisje w dniu planowanego transferu i poprosilam klinike zeby mi napisali ze jestem w trakcie in vitra i nie moge sie stawic na komisje. Uznali mi to zaswiadczenie ale kolejna komisje mialam za 2 tygodnie :) oni tylko szukaja okazji zebynie wyplacic zasilku :(

Do góry