reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzien dobry dziewczyny:happy2:
Czytam co tam u Was i widze, ze niedługo czeka nas - oczekiwanie na rezultaty. Tak tak Queen wlazlam tu tez dla Ciebie...
Aniko, mam nadzieje, ze babcia jeszcze z Wami zostanie w kondycji w miarę dobrej.
Blue jest po drapaniu endometrium i czeka na podanie zarodków.
No i gówniaro najlepsze zyczenia, mnie jak Kasik udało sie tuż przed 40, wiec masz duuuzo czasu jeszcze;)

My jednak będziemy brali udział w badaniu klinicznym, w czwartek pierwsze podanie. Czego? Cóż jeden Bóg raczy wiedzieć...no ale nadzieja jest...

Jakos myslalam, ze bedziecie pisały o Policach...
No i o tym co Wam pisałam z rok temu czyli 3 osobach biorących udział w zapłodnieniu in vitro. Nie miałam za bardzo czasu na zdobywanie opinii na ten temat i myslalam, ze cos sie wyciem w naszej wywiadowni.

Mamusie widze, ze tuż tuż za rogiem czekają juz Wasze pociechy, mam nadzieje, ze jednak rekordu tej pani co to powila prawie 7 kg nie pobijecie...

Pewnie cos chciałam napisać jeszcze, ale wybaczcie...tarczyca.
Za to postanowiłam, ze wstawie zdjecia dziecka. No jak nie dzis to moze jutro, jak nie jutro to moze...no dobra ogarne sie i zmobilizuje...

Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za tyle odpowiedzi!!:)
AMH miałam robione i wyszło 4,4 wiec chyba całkiem niezle. Mój narzeczony był u urologa i androloga i wszystkie badania wyszły ok. Posiew był w połowie zeszłego roku i wtedy wszystko było ok.
Profertil przyjmuje od 2 miesięcy.
Niby wszystkie badania sa zrobione ale nadal nie wiadomo w jakim kierunku pójść. Najgorsze jest to, ze wydaje mi sie ze lekarze tez nie wiedza:(

Dziewczyny, kochane na tort zapraszam i za wszystkie zyczenia dla "gówniary" dziękuję:) mam jednak nadzieję, że krócej na to macierzyństwo będę czekać....
Luize, Smerfeta dobrze napisała, co z tą iui i gdzie do spotkania dochodzi:)

Pole, dzięki!!! trzymam za Was kciuki! i cholernie mocno wierzę, że znów wygracie!

Anika kochana ja na tort bardzo chetnie, zawsze ;) Zycze Ci, zeby kolejne urodziny byly w powiekszonym gronie :)

Pole ciesze sie, ze ruszacie z nowym leczeniem i dzieki za wiesci o Blue. Koniecznie daj znac kiedy bedzie miala transfer, zebym nie przegapila trzymania kciukow ;) Tak Gizas jest w ciazy, w koncu sie udalo. Mozliwe nawet, ze beda blizniaki bo miala podane 2 zarodki i ma dosyc wysoka bete. W czwartek ma wizyte i sie okaze ile jest pecherzykow ciazowych :)

My skonczylismy remont pokoiku synka i sypialni M. Meble skrecone, teraz czas na duperele w stylu zyrandole, firany, rolety, posciel i dekoracje, czyli same przyjemne rzeczy ale ja to musze zrobic przez internet bo jechac do Trojmiasta juz nie dam rady. Moze macie namiary na fajne sklepy internetowe z wyposazeniem?

Anika najlepsze życzenia urodzinowe!!!! na dziś życzę pysznego tortu i super zabawy, na każdy dzień szczęścia, pogody ducha i miłości, a na najbliższy rok - niech ziści się największe marzenie abyś przyszłe urodziny spędziła z dzieciem przy cycu ;-)
h087.gif

Izabelka skoro wszystko "czysto" to chyba poszłabym tylko w kierunku ivf... choć z drugiej strony znam dwa przypadki na tym forum, gdzie z takich parametrów nasienia był nawet naturalsik :tak: a w sumie to nawet 3 naturalsiki bo nasza koleżanka z tego wątku już drugi raz szczęśliwie zaciążyła

Pole niech terapia przyniesie sukces, zaciskam kciuki. Kto nie próbuje ten żałuje więc próbujcie ile się da. Moja córcia na razie ma 2 kg i mam nadzieję, że do 7 nie dobije ;-) Gizas jak najbardziej w ciąży :tak: opłaciła jej się rozszerzenie diagnostyki. Okazało się, że jej M miał ureoplazmę i być może przez to była seria niepowodzeń

Kasik musisz mieć pięknie teraz w domku. Świeże ściany, piękne tapety, no i te piękne meble... ach... :happy2: Niestety nic nie polecę, nie miałam przyjemności zamawiać przez neta takich rzeczy

Jutro czeka mnie pobudka o 5 rano bo muszę zawieźć męża na 6:30 na operacje kolana... stresuje się, czy wszystko pójdzie zgodnie z planem, czy w ogóle wykonają operację bo M cały czas ma lekki stan podgorączkowy

Smerfeta dom duzy a pokoje, ktore remontowalismy sa, ze tak sie wyraze na uboczu wiec w salonie, w mojej sypialni i tu gdzie przebywamy na codzien zmian nie widac, musze co chwile wchodzic do tych pokoi, zeby wytezyc wyobraznie i zaplanowac wystroj ;) Kciukasy za operacje M.

Smerfeto a kto to jest w ciazy po raz trzeci? Ja juz zupełnie do tylu jestem z wszystkim...
Kasik to sie nie nudzisz w pracach ręcznych. Ale jakie to miłe:)
Aniko priva sprawdź.

reklama
Pole Pełna jest w sumie po raz trzeci w ciąży... Drugą poroniła. Miałam tu jednak na myśli koleżankę z wątku o ivf, i drugą szczęśliwą ciążę Pełnej

Do góry