reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lamia, czas leci, a my wiecznie młode ;)
Cieszę sie, że na usg wszytsko pomyślnie, oby tak dalej!!

ja jutro jadę na chrzest siostrzeńca i zobaczyc się z babcią...

reklama
Same malolaty na forum ;) Ja za 5 miesiecy skoncze 39 lat, wyrobilam sie z ciaza przed 40-tka ;) Jak bede chodzila na wywiadowki do syna to pewnie wychowawczyni bedzie pytala dlaczego mama nie przyszla tylko babcie przyslala ;)

Anika ale młodzik jesteś ;-)

Lumia to pięknie że pęcherzyka już nie ma. Trzymam kciuki i podsylam fluidki ciążowe ~~~`~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~`~~~~~~~¤~~~~~`~~~~♡~~~~~~~~~``~~~~~~~~ ;-)

A chyba niedługo Queen będzie miała transfer :-) kochana, dla Ciebie też fluidki ~~~~~¤~~~~~~`~~~~~~~~~~~``~~~~~~~~~~~``~~~☆~~~~~♡~~~~~~ ;-)

I dla wszystkich potrzebujacych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

hahha Kasik to mnie teraz rozwaliłaś tym tekstem o babci:pPP:laugh2::-D:rofl2:

Wiesz, ja wychodzę z założenia, że przynajmniej Dzieci będą nas "zmuszać" do tego aby o siebie dbać:) :-) i u mnie idea jest taka, że nawet jak będę mieć 50 to będę atrakcyjna babką:rofl2::-):-D hahaha i tego się trzymam;-)

Anika
Czekam na wieści. Mam nadzieję, że z Babcia lepiej. Zaciskam mocno kciuki&&&&&&&

Smerfetka
Twoje fluidki łapie pełnymi garsicami!!! :-Ddziekuje:tak::-)

Anika ale ze mnie gapa... oczywiście też trzymam kciuki za Twoją babcię. Mam nadzieję że wróci do zdrowia. Ja już nie mam tego szczęścia jakim jest babcia, czy dziadek. Dziadków to właściwie nie zdążyłam nawet poznać

Lumia Kasik jest jak bohaterki serialu czy też filmu Sex w wielkim mieście - ona nigdy się nie zestarzeje :-) ;-) tak nam tylko biadoli ;-)

Dostalam @ czyli wizyta mi wypada na 20 :) tylko sie zastanawiam nad tym wszystkim :( bo firma w ktorej pracowalam upadla a ja jestem na l4 i 5 marca dostane wypowiedzenie i nie wiem czy podchodzic do inseminacji? Bo jesli sie uda (ale chyba nie u mnie) to zostaje z niczym tzn z zadnymi dochodami :( wiem, wiem ze dziecko jest dla mnie priorytetem ale jesc tez za cos musi :)
A ja koncze 30 w maju :) ale takie pozniejsze macierzynstwo jest moim zdaniem swiadome i inaczej juz do zycia podchodzimy po naszych perypetiach :) ja mam jeszcze jedna babcie ktora ma 88 lat i wyglada jak ta babcia z bajek :) niech zyja 200 lat :)

Smerfeta jak Ty mnie dobrze znasz ;)

gos jak firma upadnie a Ty bedziesz caly czas na L4 (bez dnia przerwy) to zus przejmuje Cie i wyplaca az do porodu. Nie wiem tylko jak z macierzynskim.

reklama
Do góry