reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Chętnie z Wami zostanę bo widzę, że mimo takiego tematu to panuje tu normalność, chęć dzielenia się doświadczeniem miłym słowem :) Bardzo się cieszę że jest takie forum i takie fajne osoby :) tylko szkoda ze taki temat

reklama
Lumia, lekarze stwierdzili miażdżycę, a babcia z każdym dniem słabnie :( bardzo mi smutno.

Kasiag, a skąd jesteś? mam nadzieję, że bedzie Ci z nami dobrze, ale wierzę, że szybko przeniesiesz się na watek szczesliwej ciazy:)

jestem z woj. opolskiego - Opole :)

chyba mało realne zebym zmianiła wątek,
moja mama się śmieje zrobisz mgr to moze wtedy coś się pojawi a ja dodaje o ile sie coś pojawi

jak mam robic test to wtedy wszystko inne jest lepsze od niego bo znowu kolejne rozczarowanie i bezradność

Anika
Współczuję bardzo:-(bo wiem jakie to paskudne patrzeć na cierpienie bliskiej osoby i kiedy nie możemy pomóc...:-(. Trzymaj sie Kochana!

o ja, a co tu taka cisza? nikt tu nie zagląda już? ;(

Kasik, widzę, że 31 tygodni Ci stuknęło :) mi za kilka dni też 31, ale lat... :/

Lamia, jak się czujesz?

reklama
Anika
Czuję sie ok. Temperatura idzie w górę, bo od paru cykli mm kalendarzyk...czyli owulacja byla. Wczoraj jeszcze byłam na usg kontrolnym i już go nie było. Od potwierdzenia lekarz kazał mi brać 2x1 duphaston, co tez uczyniłam:)

Anika to na małe pocieszenie, ja za kilka miesięcy będę mieć 32:baffled:

Do góry