reklama
kasik36
Fanka BB :)
Lumia przykro mi z powodu babci, mam nadzieje, ze wyjdzie z tego.
jestem z woj. opolskiego - Opole
chyba mało realne zebym zmianiła wątek,
moja mama się śmieje zrobisz mgr to moze wtedy coś się pojawi a ja dodaje o ile sie coś pojawi
jak mam robic test to wtedy wszystko inne jest lepsze od niego bo znowu kolejne rozczarowanie i bezradność
chyba mało realne zebym zmianiła wątek,
moja mama się śmieje zrobisz mgr to moze wtedy coś się pojawi a ja dodaje o ile sie coś pojawi
jak mam robic test to wtedy wszystko inne jest lepsze od niego bo znowu kolejne rozczarowanie i bezradność
to ja czekam Kasik na wiadomość
kasik36
Fanka BB :)
Hope niestety kolezanka jezdzi tylko po paliwo na stacje paliw i do bezclowego, nie zapuszcza sie do miasta wiec ona odpada. Popytam jeszcze, moze ktos inny jezdzi dalej.
reklama
Anika
Czuję sie ok. Temperatura idzie w górę, bo od paru cykli mm kalendarzyk...czyli owulacja byla. Wczoraj jeszcze byłam na usg kontrolnym i już go nie było. Od potwierdzenia lekarz kazał mi brać 2x1 duphaston, co tez uczyniłam
Anika to na małe pocieszenie, ja za kilka miesięcy będę mieć 32
Czuję sie ok. Temperatura idzie w górę, bo od paru cykli mm kalendarzyk...czyli owulacja byla. Wczoraj jeszcze byłam na usg kontrolnym i już go nie było. Od potwierdzenia lekarz kazał mi brać 2x1 duphaston, co tez uczyniłam
Anika to na małe pocieszenie, ja za kilka miesięcy będę mieć 32
Podziel się: