reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Queen Kochana tak sie ciesze, ze wystartowaliscie. &&&&&&&& bardzo mocno. Oby ta Kasik tylko wywróżyla same pozytywy! Pokaz tez zdjęcie psiaka. Pewnie pocieszny jest!

Youffie nie ma reguły po ilu dniach od odstawienia progesteronu przychodzi @. U mnie to zawsze dłużej trwało - coś ok. Tygodnia.

Anika &&&&&& za twoją siostrę. Szczęśliwego rozwiązania.

reklama
Czesc Dziewczyny :) ja niby nowa ale i stara :) ja zaczynam swoja przygode z inseminacja ale "od tylu" czyli jestem juz po 2 in vitrach :( u nas jest problem z plemnikami albo ich brakiem :( z lekarzem postanowilismy o inseminacji z nasienia dawcy :( 9 stycznia mam miec robiona droznosc jajowodow chociaz nie musze ale lekarz stwierdzil ze zrobimy dla zasady bo chlamydia mi wyszla ujemna :) a witam moje kolezanki z forum "kto po in vitro" :) napiszcie mi dziewczyny jak wyglada ta droznosc, to jest ta bez rentgena. Usypiaja do tego?

Gos - witaj na tym wątku, tu jest bardziej kameralnie ;-) Czytałam Twoją historię innym wątku i stwierdzam, że masz bardzo mądrego i dojrzałego męża.

Ja miałam drożność robioną pod kontrolą usg, mnie nie usypiali, ale jak wyrazisz taką chęć to Cię uśpią. Zabieg trwał ok. 15 min, towarzyszył mu ból jak przy @, ja miałam drożne jajowody. Podobno trochę bardziej boli jak są niedrożne.

gos witaj u nas :) Ja mialam droznosc w zwyklym szpitalu, bez znieczulenia, pod rtg. Nie powiem, ze bylo przyjemnie, bol byl jak przy mega silnej @ ale trwal 2 razy po kilkanascie sekund. Moim zdaniem na to badanie nie ma sensu brac narkozy, trwa chwile i da sie przezyc :)

Yuffie przykro mi, ze ta wredna @ przylazla. Ja bym na Twoim miejscu nie robila przerwy i podchodzila w grudniu, czesto w takim wlasnie ferworze obowiazkow nie mamy zbyt duzo czasu na myslenie, wyluzowujemy :)

Yuffie mialam tylko chlamydie robiona i lekarz jak to mi powiedzial to jak chlamydia jest ujemna to zadnego zapalenia nigdy nie przechodzilam - tak go uczyli za granica :) a mnie do in vitro nie potrzebna byla droznosc :) Ja jestem zdrowa jesli chodzi o sprawy kobiece :) ta droznosc co ja bede miec robiona to oni wciskaja zamiast kontrastu sol fizjologiczna i na usg patrza :)

Yuffie przykro mi... aaale pierwsze koty za płoty, następnym razem podejdziesz już do iui inaczej, a przede wszystkim spokojniej bo wiesz co i jak będzie, jak wszystko po kolei wygląda

Gos witaj! Moje hsg wyglądało tak jak właśnie opisałaś. Czułam tylko dyskomfort od wziernika (bo tak mam zawsze gdy jestem spięta, a byłam bo wiadomo - strach ma wielkie oczy - teraz już wiem, że muszę głęboko oddychać - serio - mi to pomaga ;-) ) a potem czułam lekki i bardzo krótki ból gdy sól fizjologiczna przechodziła przez jajowody. Moje bóle @ bywały gorsze :tak:

Anika jak tam siostra? pochwal się ;-)

Queen cały czas trzymam kciuki za piękne jajcorka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Pliiiiissss daj znaka po podglądanku jak jajcorki rosną

Kasik a jak Twój nowy biznes prosperuje? Jesteś zadowolona?

Ostatnia edycja:
Smerfeta moj nowy biznes prosperuje jako tako, kokosow nie ma ale nie jest tez zle. To dopiero pare dni, duzo ludzi w miasteczku pewnie jeszcze nie wie, ze juz jest otwarte, mimo, ze poczta wyslalam ulotki pod kazdy adres w miescie i gminie. Wkurza mnie najbardziej to, ze 99% ludzi przychodzi na strzyzenie bez mycia i modelowania, czas zajmuja a grosze zostawiaja. No ale musze sie chyba przyzwyczaic, biedny teren wiec kokosow to ja sie na tym nie dorobie ale zawsze to dodatkowy grosz.

reklama
Kwiatuszekq20 ja czuje to samo!!! Jeszcze te durne zyczenia :( wszystko bedzie dobrze - nic nie bedzie dobrze! Mam sie nie powinno skladac zyczen :) moj Maz kupil 2 flachy bo jedziwmy na weekend do moich rodzicow a moja mamuska chce porozmawiac z M ba temat dawcy :) powiedzial ze na tezezwo tego nie zniesie :) moja mama twierdzi ze to tylko ja podjelam decyzje, a jest na odwrot :) jak byla inseminacja tylko w rozmowach to byli oki u mnie, gorzej jest teraz bo jest w planach i mam wrazenie jak bym go zdradzila :( nie wiem czy to normalne? Moj Maz powtarza mi ze on juz sie pogodzil z tym ze swouch dzieci nie bedzie mial a ja wtwdy w ryk :(

Do góry