reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ojjj pogoda przepiękna...:)) ja dzisiaj pożarlam obiadek u tesciow^^ wczoraj natomiast tabun ludzi przewinąl sie przez nasze mieszkanie, chociaz calkiem nieplanowane to bylo. Fajny, mily spontan z najblizszymi:) i takie weekendy kocham! Nawet rano czlowiek wstaje i nie jest zmeczony nocna posiadowa, bo ma w sobie tyle pozytywnej energii^^ dlaczego jutro już poniedziałek:(?

reklama
Cześć dziewczyny!
No i znowu poniedziałek... :-(Okropnie nie chciało mi się dziś wstać z łóżka, oj bolało, bolało... A najgorsze, że nawet nie mogłam sobie - jak zwykle w takich chwilach - powiedzieć "niedługo znowu weekend" bo w najbliższy weekend zaczynam zajęcia na podyplomówce i niestety nie będzie mi dane sobotnie wylegiwanie w ciepłym łóżeczku
2placz.gif

A jak tam u Was po weekendzie?

Queen nie dziwię Ci się, ja dzisiaj też nie mogłam wstać i dopiero przed 10-tą zwlekłam się z łóżka. Oczywiście z 3 przerwami na siusiu ;-):-D

Niedziela minęła bardzo miło, rano byliśmy w kościele, później poszłam do pracy a tam 100 problemów więc uciekliśmy od nich i pojechaliśmy do znajomych do Olsztyna. Oficjalnym pretekstem był zakup kurtki ciążowej na zimę bo ledwo się dopinam w swoich. Niestety nic nie kupiłam ale zwiedziłam nową Galerię Warmińską i plażę miejską. Miasto się postarało, piękną inwestycję zrobili, latem będzie super. Pogoda była przepiękna, 20 stopni i słoneczko, pospacerowaliśmy, zjedliśmy pyszny obiadek u znajomych i ciasto w galerii. W drodze powrotnej jeszcze zajechaliśmy w nasze sprawdzone miejsce na kebaba. Byłam trochę zmęczona bo to ponad 120 km w jedną stronę ale M prowadził więc dałam radę. Dzisiaj w pracy odpoczywam ;-):-D

Pozdrawiam dziewczyny:happy2:
Dobrze, ze nie ma tu żadnych niemiłych wieści.
Ja to zrobiłam sobie wagary wirtualne, wiec spokojnie nie ruszalam tyłka z miejsca.
Chciałabym sobie zrobic wagary od zycia...ale sie nie da...
Za tydzien mamy wyniki tomografu, wyglada, ze bedzie źle. M nie ma sie dobrze.
Ciepło sie miejcie

Queen widzę, że za dokształcanie się bierzesz? bardzo dobrze :tak: zdradzisz nam kierunek?
Kasik w końcu zaspokoiłaś głód kebabowy ;-):-D
Pole i do Ciebie dużo ciepła posyłam :tak:

Sobie też ciepło aplikuje - w postaci gorącej herbat z miodem i cytryną bo przeziębienie mnie bierze, muszę zdusić je w zarodku. Zaraz po syrop pójdę...
Miłego wieczoru dziewczyny!

Hej! Hej!
Smerfeta, no postanowiłam wrócić w szkolne ławy, przyznaję, że trochę dziwnie się z tym czuję bo od skończenia mojego ostatniego etapu nauki minęło już 10 lat, ale w sumie to nawet się cieszę. Kierunek niekoniecznie super ciekawy, ale niezbędny mi w pracy - "Higiena i Epidemiologia".
A Ty kuruj się tam, co by się nie rozłożyć bo teraz to leczenie utrudnione. Oprócz herbatki z cytryną polecam syrop z cebuli, działa cuda :happy:
Pozdrawiam całą załogę!

Hej Dziewczyny,

No i szok :szok: są dwa pęcherzyki i dwa serduszka :szok::baffled::szok:. Jeszcze nie mogę się otrząsnąć:sorry:. Jeden zarodek jest usytuowany trochę dalej, ciężko było go zmierzyć i zobaczyć lekarzowi serduszko, ale się udało, wymiary pierwszego zarodka 86 mm, drugi prawdopodobnie - 60 mm. Doktor stwierdził, iż wszystko jest w porządku. :tak: Następna wizyta za 3 tygodnie.:-D

Luize, jaki numer! a nawet dwa numery ;)))) wow! xczy na forum były juz jakies blixniaki? jak się czujesz z tą nowiną?:)

Smerfeta. jak Twoje zdrowie? tak patrzę na Twój suwak i nadziwic sie nie moge , ze u CIebie już 16tydzien!!! :)

Pole, ja nie wiem, co Ci powiedzieć:( sił Wam życzę!!!

BLue, a Ty gdzie się zabunkrowałaś?

Niebajka
, jak sie masz?

jutro badania M, osiwieję w oczekiwaniu na wyniki...

reklama
Do góry