reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luize wow ale niespodziana :) super!!!! Gratuluję dwóch maluszków;)
Pole trzymam kciuki żeby tomograf pokazał że nic złego się nie dzieje

Dziewczyny od jutra zaczynam :):tak: no i znowu obawa....byłam u mojego gina i powrócił temat mojej szyjki, znowu coś nie tak :( mimo że 5 miesięcy temu miałam cytologie to znowu robił bo mu się ta szyjka bardzo nie podoba :( Za 2 tygodnie wynik... Powiedział że tak nie powinna wyglądać :(:( najgorsze że zaczynam stymulacje, a jak wynik będzie zły? nie wiem co zrobie....

reklama
Luize, ale wiadomość!!! :happy: No to super kochana! Ogromnie gratuluję podwójnego szczęścia!! :happy:
Enni, kurcze, zawsze pod górkę... Ale moim zdaniem najważniejsze to sprawdzić co z tą szyjką, w razie czego to stymulacje najwyżej będziesz musiała jeszcze trochę odwlec, ale zdrowie najważniejsze. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok.
Smerfeta, chyba jednak zostanę na swoim stanowisku, na ministra zdrowia z zagrożeniem ebolą w tle wolę się nie pchać ;-)
U mnie dziś kiepski dzień, wczoraj wieczorem pokłóciłam się z mężem, właściwie to nawet nie było żadnej kłótni tylko zwykły klasyczny foch, ale troszkę się przeciągnął w czasie i tak sobie trwa nadal więc nie wstaliśmy w zbyt dobrych nastrojach. Na dodatek z tego wszystkiego przed wyjściem z domu zapomniałam odizolować pieska od wszystkiego co mógłby zniszczyć i teraz siedzę cała w stresie myśląc o tym, co on tam wyprawia... :szok: A pojechać tam będę mogła dopiero za ok. 2 godziny, aż strach myśleć, co tam zastanę...

Enni, rozumiem, kurcze to rzeczywiście trochę się pokomplikowało :-( Mam nadzieję, że jednak okaże się, że to fałszywy alarm i wszystko odbędzie się zgodnie z planem.

enni nie martw się na zapas, jak coś to transfer będzie odroczony a to czasami nawet lepiej bo organizm się zregeneruje po stymulacji. Myśl pozytywnie :-)

Queen myślisz, że psiura coś zniszczy? może jednak Cię zaskoczy i będzie grzeczna :tak:

Witam
pole kochana trzymam mocno kciuki za wynik tomografu...

Luize gratulacje ogromne, pewnie szok cie nie opuszcza:-D:szok:
Enni kurcze do du... z tym wszytskim. Tyle sie naczekałas, a tu takie coś. Oj oby tylko transfer sie odbył a podejrzenia lekarza bezpodstawne.
U mnie bez zmian. Jedne co mnie dziwi to to że od wakacji kompletnie pozmienialy mi sie ckle. Sama nie wiem kiedy mogę sie spodziewać nastepnej @. Może to już przekwitanie? :sorry:
Miłego dnia kochane

.

Kasik, miałaś rację - psinek grzeczny wyjątkowo był i aż dziw, że nie ruszył regału ze swoimi ukochanymi butami, do którego miał dostęp. Tak go za to intensywnie chwaliłam jak weszłam do mieszkania, że aż się ze szczęścia zsikał :-D
Lena, a jakie masz AMH?

Enni, a gin nie chciał poczekac ze stumulacją do nastepnego cyklu? mysle, ze wyniki beda ok, ale zawsze sprawdzic warto! i tak jak mowia dziewczyny, najwyzej transfer odroczony bedzie.

dziewczyny, M odebrał wyniki - są lepsze!!! wreszcie w normie (no poza morfologią),ale reszta idealnie w "widełkach" :)))

reklama
Dziekuje dziewczyny, biorę od Was dobra energię:happy:
Luize bardzo serdecznie gratuluje! I mam nadzieje, ze ta bliźniacza ciąża skończy sie inaczej niz u mnie, życzę tego z całego serca.
Enni mam nadzieje, ze Twoj lekarz jest przewrażliwiony. Ale niestety stymulacja jest bardzo niebezpieczna, gdy cos tam sie niedobrego dzieje. Dlatego w porządnych klinikach przed stymulacja jest wymóg zarówno cytologii jak i usg piersi. Ale ja tam wierze, ze Twoj lekarz zbyt troskliwy.
Pozdrawiam mamy, przyszłe mamy i te przedprzyszle.
Kicius tez pozdrawia z wrześniowego albumu.

Do góry