reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Blue ja się nie czepiam praw własności. Mi troszkę o co innego chodzi, ale nie chce mi się ciągnąć tematu, wszystko jest w artykule

Kasik jakbyś chciała to link do ww. tematu: Dlaczego Polsat zakodował mistrzostwa świata? - na newsweek.pl - Biznes - Newsweek.pl ;-) Dzięki za sms'y. O której jutro masz badania? Trzymam kciuki byś też jutro doznała takich pięknych wzruszeń :tak:

A na badaniach wszystko OK :-D Aż ciężko uwierzyć, że to dziecko takie malutkie bo tylko 7,32 cm a już rusza rączkami i nóżkami, łapie się za główkę i za nóżki, podskakuje i wygina się :-D Po takim widoku dociera do mnie w końcu że jestem w ciąży i że mam dziecko w brzuchu ;-) aaa i widać buźkę z zadartym nosem - chyba maluch będzie miał mój nos
sorry2.gif
Co do płci to ciężko było dojrzeć ale na krótko udało się i na razie między nóżkami nic nie widać. Pani dr powiedziała, że 51% szans na dziewczynkę bo to jeszcze za szybko by przesądzać.

Ostatnia edycja:
reklama
Czytalam artykul. Jest nierzelelny. Ukazuje rzeczywistosc z postawy Polaka ktoremu sie nalezy...bo tak. A niby czemu? Gosc cos kupil
...mogla telewizja polska wykupic transmisje dla Polakow. Nie zrobila tego..dlaczego zatem gpsc ktory SAM na to zapracowal .. cos sobie kupil...ma to rozdawac ...bo tak. Zapracowal? Ma? Po to kupil zeby na tym zyskac...tak? Jak otwierasz sklep to rozdajesz towar bezdomnym...bo on tak chce? Albo uwaza ze mu sie nalezy???? No ludzie....

Kasik...a odnosnie grubej rury i chinskich majtek...jakies pare lat temu przeczytalam taki cytat:
"Jak mnie cos wkur**wia, to mowie ze mnie wkur**wia, a nie ze zlowrogo szumia wierzby, albo duch moj gola pupa na rozzarzone wegle usiadl".

Moze nie przynosi mi to zbyt wielu przyjaciol..ale za to zawsze tych wlasciwych.

Ps.kto za mnie podyzuruje ? :)

Blue ja sie nie pisze na nocny dyzur bo to niezgodne z prawem pracy ;) kobiety w ciazy nie moga pracowac w nocy :) wiec leze juz w lozku, w pizamie i pod ciepla koldra bo jakos zimno w moim domu dzisiaj. Niezly cytat, musze zapamietac :)

Blue jak od trzech lat go bola to nie moze poczekac do rana? ;) Sorry ale nie pogadamy bo zasypiam.... a jutro ciezki dzien przede mna, o 14:30 mam badania prenatalne, trzymajcie kciuki bo boje sie .....

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Smerfeta, ależ cudowny musiał być widok Twojego małego "ufoludka"! :happy: Aż mi się ciepło na sercu zrobiło jak to przeczytałam, naprawdę bardzo się cieszę Twoim szczęściem :happy:
Kasik, mocno zaciskam kciuki za Twoje prenatalne, czekam na wieści.
Miłego dnia wszystkim!

Smerfeta - cieszę się bardzo, że mogłaś zobaczyć swoje maleństwo i że wszystko jest dobrze :-D

Kasik - dziś trzymam kciuki za Was&&&&&&&

A ja dziś wróciłam do pracy :-(

reklama
6,2 cm szczescia pomachalo mi lewa reka na monitorze i podskoczylo jak je lekarz obudzil. Na razie wszystko jest ok ale lekarz powiedzial, ze na tym etapie niewiele wad mozna wykryc. Wazniejsze sa polowkowe prenatalne. Troche sie uspokoilam :)

Do góry