reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kasik, no widzisz - też mi się tak wydawało, że do uzyskania takiej informacji to chyba lekarz nie jest potrzebny, ale pani twierdziła inaczej.
No nic, musze tam pojechać i spróbować sie dowiedzieć wszystkiego na miejscu, nie ma co działać pochopnie. Kurczę, dziewczyny, co ja bym bez Was zrobiła??? :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Odnosnie siatkowki i tym podobnym mam podobne zdanie do Pole. Cos jest prywatne. Chcesz z tego skorzystac? Kup. Proste. Niby dlaczego ktos ma dawac za darmo to co przynosi mu dochod. Bo nagle Polacy stali sie patriotami? Bez sensu...

A u mnie...smutno.
Nie cierpie juz az tak.
Epicentrum przezylam.
Ale smutno nadal.
I to jest ten czas na smutek.

Queen, Kasik w Gamecie jest troszkę inaczej niż w invicta w kwestii decyzyjności, tu dużo znaczy zdanie lekarza. Jak mi dr coś powie jak zorganizować coś itp i dzwonię do recepcjonistek to tylko słyszę 'skoro dr tak kazał to ok'.

Kasik gdyby nie to forum to też z wieloma sprawami bym błądziła. Takie miejsce na prawdę jest potrzebne :-)
A odpowiadając na pytanie, to tak mam dziś prenatalne, ale dopiero na godz 17

Blue rozumiem, że taki czas nastał. Na wszystko musi być czas, na smutek też. Życzę by ten czas szybko się skończył.

A skoro wrócił temat polsatu to mogę powiedzieć że na onet jest fajny artykuł pod tyt Dlaczego polsat zakodował mistrzostwa świata. Podoba mi się w nim przytoczony cytat Toma Evens (jest prawie na samym końcu, sorki że nie wkleje, ale dziergam z tel)

Ostatnia edycja:
Ja jakos nie bardzo mam ochote czytac artykuly "dlaczego polsat zablokowal". Zablokowal bo jego i mial prawo :) jak ja kupie sobie majtki to nie musze ich pozyczac chinczykowi ze wzgledu na jego patriotyzm i sentyment bo wyprodukowali je w Chinach :)

Blue Ty jak zwykle z grubej rury ;-) Nie denerwuj Smerfety bo Ci myszy podeśle a o tej porze roku w domu to nawet nie trudne ;-):-D U nas w hotelu już szczura mieliśmy kilka dni ale skutecznie się go pozbyliśmy, co roku mamy ten sam problem a zaraz się myszki zaczną jak się zimno zrobi.

Smerfeta czekamy wieczorkiem na relację z wizyty i koniecznie zdjęcia :tak: A artykułu nie mogę znaleźć :zawstydzona/y:

reklama
Do góry