reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziekuje po prostu ze jestescie. Jutro dzwonie do kliniki w Angeliusie.
Zobacze jak jestesmy na liscie. I to bedzie ostatnia proba. Na wiecej nie jesten w stanie wykrzesac sily. I tak mam wrazenie ze biore ja niewiadomo skad. Sama siebie zadziwiam. Ale juz nie moge. Ostatni raz.

reklama
Ciezko bedzie przełamać teraz smutek na tym forum.
Blue sama widzisz jak jesteś ważna dla dziewczyn, tutaj nie ma udawania, żadna Cię nie klepie po plecach, bo wypada.
Wszystkie jak jeden mąż trzymały tu kciuki za Ciebie i wierzyły.
Znowu zycie okazało sie brutalne, ale chyba tak jest, ze silne osoby dostają na grzbiet duzo więcej niz te "normalne".
Ja ciagle wierze, ze bedzie jeszcze Twoj czas. Nie wiem skad, ale tak czuje. Niestety bedzie to wtedy, kiedy bedzie, a nie kiedy chcesz.
Twoja beta daje do myślenia, zawsze poniżej 1, a teraz zdaje sie bardzo krótkie, ale jednak odwiedziny.
Moze to takie moje czcze gadanie, ale musiałam sie wygadać...

Średni dzis był dla mnie dzien. Cieniem sie położyła na nim Twoja beta. A potem dowalila mi pani doktor mowiac:" dziecko jest opóźnione w rozwoju, nie raczkuje". Na nic sie zdało, ze dziecko stoi na własnych nogach, ze ojciec dziecka nie raczkował tylko majac 8 miesięcy stanął w łóżeczku i ani dnia nie spędził na czworaka.
Wylazla nawet na korytarz i krzyczała do pani w recepcji, ze ma pilnie znalezc rehabilitanta, bo matka popełniła błąd i spionizowala dziecko bez raczkowania.
Ja popełniłam błąd? Dziecko samo sie wspięli kiedyś na nogi i juz ani mysli ewolucyjne zejść niżej. Wiec postawiła Mu krzesło i powiedział - to niech sie wespnie. No równie dobrze mogła by Mu kazać grać w szachy...dziecko raczej robi co chce i co Mu pasuje...
Oczywiscie wszystkie mamuśki na korytarzu obdarzyły mnie spojrzeniem z podtekstem "mama Madzi" przy Tobie to pikuś...
Tak wiec upodlona na maksa przesyłam Wam pozdrowienia z pozycji czworaczej zupełnie jakbym machnęła czteropak.

Do góry