reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pole no to udało się :tak: WIDZIAŁAM :-D dzięki bo faktycznie super foteczki, jest w co się wpatrywać :tak: Wczoraj u rodziców długo siedzieliśmy by grzybki oczyścić więc już na forum nie wchodziłam. Już chyba mamy dość grzybków, ale mąż chętnie by jeszcze dla sportu poszedł w las ;-)

Anika eh jak Ci zazdroszczę takich swojskich warzyw. Ja za to mam fajny warzywniak na osiedlu :-p;-) i ostatnio mam jazdę na ichne jabłka

Blue ja też cały czas mocne kciuki trzymam i specjalnie dla Ciebie wiruski ciążowe posyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jutrzejszą piękną betę

Ostatnia edycja:
reklama
Blue - mega kciuki za jutrzejszą betę :happy2:

Anika - trzeci zastrzyk już za mną, nie taki diabeł straszny :tak:Narazie bardzo dobrze je znoszę, nie odczuwam żadnych dolegliwości. W środę pierwsze podglądanie, trochę się boję, ale staram się cały czas myśleć pozytywnie.

Kasik - widzę, że apetyt Ci dopisuje :-)

Dziewczyny nie zgłębię z Wami tematów kulinarnych, bo dziś dopiero wróciłam z konferencji i padam na twarz.

Spokojnej nocy .

Dobry wieczór Dziewczęta :-)
Ależ tu wspaniale! Piękne ściany, drzwi, pościele... A do tego cudowne aromaty :-)
A u mnie monotonia kulinarna (z braku czasu, a jeśli się chwilka znajdzie to sił brakuje) i "uroki" ząbkowania. No i mam duuużo ruchu.
Wpadłam Was tylko pozdrowić i Blue Tobie napisać, że kciuki zaciskam za Twój Cud &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry