reklama
enni
Fanka BB :)
Pole dobrze to ujęłaś.... Trzeba wspierać tak jak mówisz, ale nawet nie wiedziałam co powiedzieć jak bratowa wyszła z kuchni zapłakana. Tylko ja przytuliłam, bo co więcej zrobić... już nie smucę, bo się zły nastrój tutaj zrobił.
Jutro mam transfer i jakoś nie wierzę że się uda, to już mój 3..... Powiedz mi ile razy dziennie brałam lutinus? ja mam 1x2
Jutro mam transfer i jakoś nie wierzę że się uda, to już mój 3..... Powiedz mi ile razy dziennie brałam lutinus? ja mam 1x2
Czasami pomoc polega wlasnie na tym, zeby wspólnie pomilczeć...
I nie przekladaj nastroju na siebie...każda sytuacja życiowa jest inna...każda...
A Twoj dzieciak czeka na Ciebie, wiec skoro On daje Ci szanse to daj Mu szanse i Ty:-)
Lutinus 2x dziennie po 1
I nie przekladaj nastroju na siebie...każda sytuacja życiowa jest inna...każda...
A Twoj dzieciak czeka na Ciebie, wiec skoro On daje Ci szanse to daj Mu szanse i Ty:-)
Lutinus 2x dziennie po 1
kasik36
Enni strasznie mi przykro, kolejny raz powtórzę, że może ktoś zrobił miejsce na świecie na nowego obywatela świata. Trzymam kciuki za Twój transfer
kasik36
Pole zdjęcia jak zwykle boskie, nie wiem skąd bierzesz pomysły a Kiciuś rośnie jak na drożdżach. Fajna taka dokumentacja miesiąc po miesiącu :-)
Kasik dziękujemy:-)
Wiesz, ze ja czas oszukuje...i liczę miesiące jak lata...
Swoja droga to ja sie spodziewam po Tobie, ze jak będziesz miała dziewczynkę to dopiero bedzie szał...TH ma ładne ubranka dla dzieci A nawet jak bedzie chłopak to sama widziałaś Troche różu i perspektywa sie zmienia
No i postanowione;-) Zeby nie dać sie zwariować i wrzucić na luz jedziemy do Amsterdamu, napalić sie maryśki
Wiesz, ze ja czas oszukuje...i liczę miesiące jak lata...
Swoja droga to ja sie spodziewam po Tobie, ze jak będziesz miała dziewczynkę to dopiero bedzie szał...TH ma ładne ubranka dla dzieci A nawet jak bedzie chłopak to sama widziałaś Troche różu i perspektywa sie zmienia
No i postanowione;-) Zeby nie dać sie zwariować i wrzucić na luz jedziemy do Amsterdamu, napalić sie maryśki
smerfeta
Enni bardzo mi przykro... Eh aż brak słów na takie nieszczęścia :-( przewrotny jest to życie, świetnie to ujęłaś. Ostatniego zarodeczka nie lekceważ bo jak często się przekonujemy, te ostatnie potrafią być najsilniejsze. Pijesz olej lniany? Wielu dziewczynom pomógł i każdej potrzebującej wokół mnie zalecam :-) no i oczywiście świeży ananas po transferze
Pole fotki obejrze w domu - chyba że pojade naprawiać auto :-/ Pamiętaj zrobić jakieś fajne zdjęcia z rowerami :-) ciekawa jestem jak będą wyglądać z Twojej perspektywy. Miałam sama to ocenić bo kuzynka zapraszała nas do siebie do Amsterdamu ale... Wiadomo póki co, nie chce podróżować.
Pole fotki obejrze w domu - chyba że pojade naprawiać auto :-/ Pamiętaj zrobić jakieś fajne zdjęcia z rowerami :-) ciekawa jestem jak będą wyglądać z Twojej perspektywy. Miałam sama to ocenić bo kuzynka zapraszała nas do siebie do Amsterdamu ale... Wiadomo póki co, nie chce podróżować.
kasik36
Pole myślisz, że aż tak będę szaleć z ciuchami dla dziecka? ;-) Dzieci tak szybko wyrastają z ubrań, że nie wiem czy będę inwestować w drogie firmy. Zresztą to dla mnie tak odległy temat, że wolę się w niego jeszcze nie zagłębiać. Boję się nawet kupić ciuchy ciążowe żeby nie zapeszyć bo to jeszcze za wcześnie. Może gdyby nie te plamienia powoli bym się uspokajała bo teoretycznie już 10 tc się zaczął a tak żyję w ciągłym strachu Niezłe powsinogi z Was jak to mówi moja mama ;-) I dobrze, korzystajcie ile wlezie a maryśka raz na jakiś czas jeszcze nikomu nie zaszkodziła, no może Kiciusiowi nie dawajcie jeszcze ;-)
reklama
anika11
rzeczywiście, jakaś czarna seria nowin na forum nastała.... Blue, lepiej niż Pole, bym tego nie ujęła - nadejdzie Twój czas...w swoim czasie... ja równiez mocno wierzę, że mamą zostaniesz, choć nielatwa i długa ta Twoja droga...
Enni, wyrazy współczucia... człowiek nigdy nie jest gotowy na taką tragedię i ciągle będzie zadawał pytanie "dlaczego?"...
moja droga, Ty jutro odwrócisz kartę na dobre wieści! &&&&&zaciskam!
Kasik, co za uparciuch z tego Twojego krwiaka! no dąłby już spokój! wierzę, że u Kropka dobrze!
Smerfeta, co z autem? przegapiłam coś?
Pole, cieszę się, że tak wojażujecie! zasługujecie! Amsterdam sprzyja wyluzowaniu się zaraz looknę na zdjęcia
a ja juz po lekcjach w szkole, wrocilam przeziebiona:/ łykam witaminę C i wapno i postaram się nie rozlożyć :/ a miałam w planach spotkanie z przyjaciólkami i ich synkami:/ ale zrezygnowałam, co by Młodych nie pozarażać... a w temacie aut, to szukam czegoś dla siebie (bo M i tak ma słuzbowe)...tak mi się przypomniało, ze jakiś czas temu dzieliłyście się swoimi samochodowymi wyborami
dziewczyny, a o co z tym olejem lnianym chodzi? na co on?
Enni, wyrazy współczucia... człowiek nigdy nie jest gotowy na taką tragedię i ciągle będzie zadawał pytanie "dlaczego?"...
moja droga, Ty jutro odwrócisz kartę na dobre wieści! &&&&&zaciskam!
Kasik, co za uparciuch z tego Twojego krwiaka! no dąłby już spokój! wierzę, że u Kropka dobrze!
Smerfeta, co z autem? przegapiłam coś?
Pole, cieszę się, że tak wojażujecie! zasługujecie! Amsterdam sprzyja wyluzowaniu się zaraz looknę na zdjęcia
a ja juz po lekcjach w szkole, wrocilam przeziebiona:/ łykam witaminę C i wapno i postaram się nie rozlożyć :/ a miałam w planach spotkanie z przyjaciólkami i ich synkami:/ ale zrezygnowałam, co by Młodych nie pozarażać... a w temacie aut, to szukam czegoś dla siebie (bo M i tak ma słuzbowe)...tak mi się przypomniało, ze jakiś czas temu dzieliłyście się swoimi samochodowymi wyborami
dziewczyny, a o co z tym olejem lnianym chodzi? na co on?
Podziel się: