reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej Dziewczyny,

Kasik - maleństwo super:-), jak dobrze, że znasz przyczynę plamienia, Teraz to już będzie wszystko dobrze.

Anika - już pierwszego dnia masz problemy z gardłem? Rozumiem, że trzeba się przyzwyczaić do ciągłego mówienia :happy2:

Smerfeta, Magda - jest też jestem fanką zupy dyniowej i w ogóle dyni w różnych postaciach, mam nawet własną w ogródku. Czekam jak dojrzeje. Dynia jest moim zdaniem niedoceniana. Wiecie, że można z niej zrobić pyszny sernik :tak: Jeszcze o tym nie wspominałam, ale uwielbiam piec najróżniejsze ciasta i to mnie najbardziej relaksuje :sorry2:

Blue - jak się czujesz?

Pole - co u Ciebie?

Yoanna - trzymam kciuki, aby Szymka jak najszybciej opuściły dolegliwości zębowe ;-)

Kate - witaj:-), Wczoraj tak byłam podekscytowana faktem, że mogę rozpocząć stymulację, że zapomniałam się przywitać :baffled:

A ja już nie mogę doczekać się @ i czasu kiedy będę mogła się już kłuć, chociaż jeszcze nie wiem jak to zrobię :sorry2::confused:

reklama
Kasik czekałam i czekałam na wieści od Ciebie i zasnełam ;-) cieszę się że z dzieckiem ok! :-) Krwiaczek znaleziony więc dobrze że wróg znany, bo tyle dziewczyn pokonało krwiaczki i Ty też pokonasz :-) No i mamy suwaczek bliźniaczko forumowa! :-D piękny! Kiedyś pytałaś o brzuch, mi też tak wysoko zaczyna wychodzić a myślałam że tylko nisko wyjdzie

Anika biedne gardziołko :-( współczuję bo kiedyś pracowałam głosem i ciągle miałam z gardłem problem i ciągle infekcje przychodziły

Magda a zupe taką blendujesz i robisz krem? Ja jeszcze nie robiłam ale od zeszłego roku bardzo mi zasmakowała zupa z dyni. Powróciłaś do czasów młodości? Pewnie jak przeniesienie do innego ale znanego i kochanego świata? ;-)

Dostałam zgodę od lekarza medycyny pracy na pracę z zastrzeżeniem by pracować nie dłużej niż 4 godz przy monitorze. Miła babeczka, pogratulowała, nie czepiała się że bez papierów od gina przyszłam ;-)

Luize a może chcesz się u mnie zrelaksować? ;-) ponoć przytulanki przyspieszają @ ;-)

Ostatnia edycja:
Smerfeta, Kasik - biorąc pod uwagę czas spędzony na forum, to chyba w ogóle nie powinnyście pracować :-D;-)

A co przytulanek to dziś odpadają, bo M mnie wkurzył :wściekła/y::angry:

Dziewczyny nie wiecie czy menopur trzeba przechowywać w lodówce? Zastanawiam się czy mogę wykupić go przed pracą czy należy od razu schować go do lodówki?

Luize ja menopur przechowywalam w lodowce ale dopiero po zmieszaniu. Zreszta teraz nie ma juz upalow wiec chyba nie trzeba.

Smerfeta telefon ma taki maly monitor, ze trzeba pomnozyc czas przynajmniej x10 ;)

Luize ja cały czas też przechowywałam w lodówce nawet ten nie zmieszany bo tak w aptece mi kazali. Jak musiałam zabrać do pracy to wpakowałam w torebkę termiczną którą dostałam w aptece a że w pracy było gorąco to wrzuciłam jeszcze do lodówki

Dokładnie Kasik, telefon to przecież 1/10 czasu z tych 4 godzin :-D

Dzien dobry dziewczyny:happy2:
Dobrze wyczailyscie nie siedziałam 24h w domu...za to juz w trójkę wędrujemy sobie. Pogoda dopisała, wiec nad jeziorem.
Widziałam, ze były zawirowania, ale wszystko sie uspokoiło:-)
Blue niestety wiesz, ze ja wiem o czym piszesz...napisalas, ze miała zadzwonić jak bedzie bardzo zle...ale samobójstwo przeciez popełnia sie na górce depresyjnej, a nie w totalnym dołku. Na samobójstwo trzeba miec troche siły wbrew pozorom...pozostaniesz w tej chwili pod Jej opieka, ja od mojego samobójcy wymagam, zeby przez to co zrobił troszczyl sie teraz o nas. Na razie sie stara...
Napisz co u Ciebie. Konkretnie u Ciebie. A nie co w swiecie dookoła.
Kasik dzieć na schwał! I tak mysle, ze jak juz wiesz co to psychicznie lepiej.

Wszystkie pracoholiczki pozdrawiam i te co niby 4h przed komputerem...i te co postrach sieją w szkole...i...nie wiem co reszta z Was robi...

reklama
hhaha, ale się dziewczyny usmiałam, jak czytalam Wasze rozważanie na temat 4godzinnego Smerfetowego przebywania przed monitorem:) słuszna uwaga z wyświetlaczem telefonu i uzaleznieniem od forum, hahah:) tez mam objawy!

moje gardło lepiej, piję rano wodę z cytryna i miodem, no i duuuzo wody w czasie lekcji. generalnie plan ok, dzieciaki ok - bedzie dobrze i ani się obejrzę bedzie czerwiec:) choc mam nadzieję, ze wczesniej "cos" mnie zmusi do zmiany planów..
dostałam @ i taki humor wiecie, sredni:/ tak się zastanaiwam, czy skoro dostałam go w nocy, to 1dc był wczroaj czy dzis? zaczęlo się przed pólnoca :p

Pole, usciski! przyjemnosci nad jeziorem! czerpcie siłę od siebie i z przyrody!

Luize, ale się cieszę, ze dobrze u Ciebie i zaczynasz walkę!!

Blue &&&&&&&&&&

Do góry