kasik36
Fanka BB :)
Luize kciukasy za owocna stymulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam dziewczyny Wasze dzionki minęły? U mnie w pracy póki co całkiem nieźle, ale muszę zrobić badania do pracy bo byłam na zwolnieniu powyżej 30 dni No i wkurzyłam się bo wizytę u gina przełożyli mi z 11.09 na 16.09 a przecież i tak już długo czekam :-( Mam nadzieję, że wszystko ok. Ponad mies czekania od poprzedniej wizyty... czy tak jest prawidłowo?
Hej Dziewczyny :-)
...
Kate, witaj. Gratuluję :-) Czujesz już ruchy?
...
Jeśli chodzi o produkty dozwolone i zabronione w ciąży to, jak to często bywa, różne krążą opinie. Ja byłam ostrożna i jeśli jakiś przysmak przez jednych był dopuszczany a przez innych nie to raczej z niego rezygnowałam. I tak, sery pleśniowe, brakowało mi ich baaardzo, ale odpuściłam zupełnie, mimo, że niby tylko na te na niepasteryzowanym mleku powinno się uważać. Surowe mięso i ryby – wiadomo. Ryby wędzone, nie wiem jak te z prawdziwej wędzarni, może z nimi jest o., ale kupowane w sklepach mi odradzano – różne „cuda” stosowane są po to, żeby nadać im ten kuszący zapach. Podobnie z wędzonymi serami. Z bloga Sroki też korzystałam
...
A ja wykończona jestem zupełnie. Szymko niezmiennie bardzo ruchliwy i niezwykle kreatywny w wymyślaniu kolejnych wysoce ryzykownych lub po prostu mało higienicznych zachowań. Dodatkowo ząbkuje na całego, teraz idą przynajmniej 2 ząbki na raz, więc mam dużo łez do ocierania :-(
Yoanna dzięki za info o jedzeniu :-) Wyobrażam sobie jak masz oczy dookoła głowy przy tak ruchliwym malcu ;-) ale pomyśl co to będzie jak zacznie chodzić? Nic tylko szelki założyć i biegać za nim krok w krok ;-)
Kate o miodzie nie słyszałam, że nie można, dlaczego? Ja nie piję ani herbaty ani kawy już od 9 miesięcy więc jedynym moim płynem na ciepło jest woda z cytryną i odrobiną miodu
Dzisiaj mam wizytę u mojego doktorka ale dopiero na 17-tą, mam nadzieję, że mnie ona trochę uspokoi, przynajmniej na jakiś czas.