reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ale z czego mam zdrowiec? :) z kociej rui? To dla mnie absolutna nowosc :) totalne odkrycie...ze czuje cos takiego.
Ostatnio nawet radia nie alucham.czytam troche. I czekam. Dzis zdarzylo sie dla mnie cos bardzo trudnego. Potrzebuje aniola. Ma ktos? Ma ktos aniola?

Blue zdrowiej nie miec telewizora;)
Widzę, ze seksualność zalała Ci oczy:)))
Ale ja tam sie cieszę:-)
Mam anioła ale z egzemą więc skrzydła ma takie wyleniałe, ze nie doleci...przepracowany chłop u mnie...

Dziewczyny wpadłam sie tylko pozegnac, pakowanie zajelo mi troche czasu. Jak bede miala tylko wi-fi, to postaram się odezwac i cos naskrobac. Blue trzymaj sie mocno!

Hejka
Blue a gdzie Twój Anioł się podział? Podsyłam mojego Ruja powiadasz? :-D ja taką miałam po histero ;-) a teraz to się boje... no i lutka więc facet musi zrozumieć i już!

Pole Kopacz? o nie... dla mnie to nieporadna ale i bezwzględna baba i moim zdaniem nic nie wnosi. Co do opcji politycznych to tak jak Agaawa PO mówię nie... tylko że ja pokładam nadzieje w tych małych odłamach prawicowych.. ech szkoda że takie małe poparcie mają

Agaawa Twój mąż po północy wcina kabanosy? hehe wyobraziłam sobie faceta stojącego przy otwartej lodówce w piżamie wyjadającego kabanosy :-D
Niebajka miłej podróży! wypocznij i naładuj baterie :tak:

Pada i pada i pada... jak tu z psem wyjść? :confused2:
Coś dawno Yoanna i Queen nie pisały do nas :-( Halo halo!!! dziewczyny? co tam u Was?

Ps.
A co do smaków to tak normalnie to prawie wszystko lubię. Ale kawioru to nie. A aktualnie to prawie nic nie lubię :-p Mięsa i wędlin to już w ogóle nie tykam. Najlepsze jest to, że mam ochotę na spagetti z owocami morza ale wiadomo, aktualnie nie mogę :sorry2:

Ostatnia edycja:
Smerfeta ... No moj mąż z racji swojej chudości je nawet i o 3 rano:)) a kabanosy i chipsy słone to zawsze i w każdej ilości:) hehe...

Kropek wciągnął pomidorowkę i kotleciki i zadowolony:))

Blue co sie stalo, ze aniol potrzebny? Chomik w weekendy ma wolne?

Smerfeta efekt Twojej rui po histero teraz nosisz pod sercem :) U Ciebie pada? U mnie dzisiaj w miare cieplo i slonecznie, nawet obiadek na dworze zjadlam, znajomi przyjechali, bylo milo. Dziwnym trafem zrobili mi dzisiaj makaron ze szpinakiem, szynka i pieczarkami. Czyzby ktos z moich pracownic z kuchni podczytywal nasze forum?

Dziewczyny a czego nie mozna jesc w ciazy? Wiem, ze surowego miesa czyli tatar wolowy i carpaccio odpada a baaaaardzo lubie :( Ale juz tatar z lososia wedzonego chyba mozna? Ogladalam kiedys program o serach bo niby plesniowych nie mozna, wypowiadala sie jakas znana gin i mowila, ze jednak mozna. Zaszkodzic ciazy moglaby baaaardzo duza ilosc i to pochlaniana dowcipnie ;) A ryby wedzone mozna? Bo ja wczoraj zajadalam sie wegorzem swiezo uwedzonym, pycha :)

BLue.... przytoczę cytat, banalny "przyjaciele sa jak ciche anioły - podnoszą, kiedy nasze skrzydła opadają".... wiem, banalne! ale...nas tu sporo, i wszystkie o Tobie myslimy i przesyłamy pozytywne fluidy! jestesmy z Tobą :)

Pole, ja z tej polityki tez nie najlepsza i tez widzę opcji na kogo głosowac, a chciałabym tak naprawdę, z przekonaniem i dobrze....

Niebajko, odpoczywaj!!! przywieź nam uśmiech, pozytywne nastawienie do walki i perspektywy na dobre wieści! sciskam!

u nas ulewnie cały dzien:/ ostatni dzien wakacji:/ jutro do szkoły! hej ho, hej ho lepiej by się szło, gdyby słonko świeciło, wiec zaklinam!!!
i nawet cieszę się, choć wiem, ze łatwo nie bedzie w tym roku - ale wiem, ze jak się nakręce pozytywnie, to bedzie łatwiej:) więc!

ale mi tu dysputami o owocach morza ochoty na krewetki narobilyscie! oj Wy! :)

Blue jeszcze takie anioły znalazłam http://swiat-obrazkow.pl/obrazki-anioly_swiatlosci-0-129-2-0.html ;-)
Będziesz rysować? ;-)

Kasik wydaje mi się, że ryby wędzone można. Wg mojego stanu wiedzy nie można jeść surowego mięsa, surowych ryb czyli sushi surowego, ogólnie chyba owoców morza nie można i sera pleśniowego również nie jem na wszelki wypadek. Jutro w pracy dopytam koleżanki jak z tym jest, bo ona bardziej doświadczona. Zastanawiam się też nad kremami zawierającymi niedozwolone składniki (Infinity o tym czasem pisuje). Taka babka na swoim blogu napisała, że już w okresie starań należy wyeliminować niektóre kosmetyki. Już sama nie wiem co o tym myśleć, czy jest to zasadne czy popadanie w paranoje. Tutaj podane są zabronione składniki: Sroka o....: Jeśli planujsze ciążę, jesteś w ciąży, karmisz "piersią" to jest to post specjalnie dla Ciebie

Anika ja jutro też po długiej przerwie wracam do pracy ;-) Jutro to jeszcze będziesz miała lekki dzień, więc tak na wpół wakacje ;-)
A u mnie pada tak od ok godz 15

reklama
Do góry