reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
smerfeta, ale cudownie, jutro będziemy się cieszyły z Twojego drugiego serduszka:-D bardzo dużo radości mamy w ostatnich dniach

kupiłam test. połaziłam troszkę po mieście i moje myśli były takie: jutro rano zrobię test. oj brzuch boli nie będzie trzeba robić. o zupełnie przeszło, zrobię. ocho już nie trzeba, samo posiadanie testu w torebce wywołało @. wróciłam do domu. wkładka czysta. leżę. wypiłam kawkę, zjadłam rogalika i leżę.
zaplanowałam dziś szybki obiad więc mam jeszcze chwilkę na relaks.

co to znaczy "kłaczki"??

reklama
Agaawa mądralo jedna ;-) Ty też na początku ostro pracowałaś :-D i mnie przez to martwiłaś, Na szczęście już zwolniłaś. Mdłości fakt, mam i mam ich już dość. Już sama nie wiem, jeść czy nie jeść, kiedy będzie lepiej. Rano jem z musu bo tabletki trzeba brać

No dobra, kajam sie:)) masz racje. Hihi....

MagdaM - ja bóle jak na @ miałam regularnie do 9 tygodnia i to takie dość mocne. Dopiero niedawno mi przeszły. Rób ten tescior.

Kasiku - beta cuuudna. Czekam na relacje z wizyty.

Luiże - ale fajne wesele, tez bym poszła na taką imprezę. Ja zawsze jak ide na wesele, nawet na wieś, nie w moich klimatach, to z założenia ide sie dobrże bawić z fajnymi ludźmi. I zawsze mi sie udaje.

Oddalam wczoraj raj krew na test PAPPA, a na USG genetyczne sie umowilam na 22 sierpnia. Jakos moze dotrwam:))

Agaawa jak przeczytałam że miałaś bóle do 9 tygodnia to pomyślałam: w którym Ona jest tygodniu. losie jak ten czas leci.;-)
do usg dotrwasz, jw napisałam czas szybko leci:-) jesteś na L-4?

Magda mam nadzieję że będę mogła napisać Wam dobre wieści i mam nadzieje że i Ty z rana takie wieści nam napiszesz :-) wierz mi, ja też ciągle miałam różne myśli, nawet wtedy gdy już zobaczyłam dwie kreski ciągle chodziłam sprawdzić czy to @ zastukała
Co do kłaczków to właściwie nie wiem o co chodzi :-/

Mam nadzieje że Kasik zaraz przyniesie nam dobre wieści bo już chyba jest po wizycie u dr

Genna to mnie zmyliły niektóre Twoje wpisy bo kiedyś pisałaś że były kłaczki i rozmowy z wielkim uchem więc myślałam że kłaczki to raczej stan przedwymiotny :-D ;-)

Te kłaczki to od Szrekowego kota?
Najpierw sie robi wrrkszyehehehe O! Klaczek!

Jestem dziewczęta drogie, bylismy pare dni w górach w ramach zmiany otoczenia...albo raczej z tego powodu, ze mogliśmy cały tydzien posiedzieć w jednym miejscu w domu, wiec juz nas D swędziała od "za długo"...
Doczytam co u Was...

Pole strzał w dziesiątkę , wlasnie o shreka wziął sie kłaczek :)
Pole w to rzeczywiście nie możecie z D usiedzieć na miejscu :) doszły mnie słuchy ze Przybylska jest w hospicjum przyszpitalnym w Bydgoszczy i ze wazy 30 kg , nie wiem ile w tym prawdy ale cieżko jest słyszące takie rzeczy o tak młodej osobie :(
Smerfeta a rozmowa z wielkim uchem to wieeeelki kłaczek :)

Kasik czyli wasz mały wielki cud :)

Ostatnia edycja:
reklama
Doktorek rozszyfrowal skrot P8B - ponad 8 komorek, nie doszedl do stadium blastocysty w 5-tej dobie. W domu (tzn w pracy) bede pozno bo o 17:40 dopiero odbieramy znajoma z lotniska.

Genetyk dala skierowanie na badanie mutacji w genie CHEK2, skoro mozna na nfz to sie zapisalam na wrzesien :)

Do góry